QEHS koordinator med ambitioner

Thise Mejeri Publiceret 8. februar 2019 15:29:25

Kan du stille skarpt på kvalitetsstyring og arbejdsmiljø? Og har en du ambitiøs tilgang til fødevareproduktion med naturlig forståelse for økologi og kvalitet? Så er du måske den rigtige kandidat til stillingen som QEHS koordinator hos Thise Mejeri.

Resultatorienteret og vedholdende

Som QEHS koordinator bliver du, som QEHS-chefens nærmeste medarbejder, ansvarlig for vedligeholdelse og konstant forbedring af Thise Mejeris kvalitetsstyringssystem. Du arbejder resultatorienteret og selvstændigt, omsætter din erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien til målrettede indsatser - og har samtidig et fokuseret blik på arbejdsmiljøet, som parallelt dokumenteres og forbedres med afsæt i grundlæggede forståelse for Lean. Som en naturlig del af HACCP-teamet går du entusiastisk til såvel interne som eksterne audits, som også er en central del af jobbet.

Struktureret og nysgerrig

Med afsæt i en relevant uddannelse indenfor fødevareteknologi samt dokumenteret praktisk erfaring - også gerne med arbejdsmiljø - arbejder du struktureret og vedholdende mod dine succeskriterier. En god forretningsforståelse og stærke analytiske evner sikrer dig værktøjerne til at planlægge og organisere dine indsatser med respekt for deadlines og aftaler. Du navigerer handlingsorienteret, roligt og prioriteret både i en travl hverdag og i pressede situationer, der kræver overblik og fokus. Med naturlig nysgerrighed, fleksibel tankegang og en åben kommunikationsform inviterer du til engageret samarbejde på tværs af organisationen - ligesom din personlighed, smittende energi og respekt for andre mennesker giver dig en troværdighed, der sikrer gennemslagskraft og forståelse på alle niveauer. Du forhandler sympatisk og resultatorienteret - også på engelsk og eventuelt tysk - i skrift og tale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept, men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30 % af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN