Disponent med erfaring

Vognmand Ernst Jacobsen A/S, ØlgodPubliceret 12. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Disponent med erfaring

- til prisvindende vognmand

Vognmand Ernst Jacobsen A/S, Ølgod

Erfaren og struktureret disponent med flair for salg til vognmandsfirma i rivende udvikling.

Vil du være med til at sikre kvalitets- og miljøbevidst transport af sand, grus og andre materialer til kunder i hele Danmark? Kan du disponere 100-150 ture om dagen i samarbejde med kolleger og chauffører og desuden opsøge nye kunder? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med frihed, fleksibilitet og godt arbejdsmiljø? Så kan du være den disponent, vi søger til Vognmand Ernst Jacobsen A/S.

Som disponent hos Vognmand Ernst Jacobsen bliver du en del af et team med ansvar for at disponere biler med 100-150 daglige ture. Du tager desuden del i virksomhedens opsøgende salg og tilbudsgivning.

Succesvirksomhed i fortsat udvikling

Vognmand Ernst Jacobsen løser næsten alle transportopgaver med levering til både private og virksomheder. Det gælder især sand og grus fra virksomhedens egen sand- og grusgrav, men også granitskærver, korn, foderstoffer og andre materialer. Virksomhedens biler kører i hele Danmark med udgangspunkt i beliggenheden i Ølgod og Esbjerg. I 2021 var Vognmand Ernst Jacobsen blandt de 1000 danske virksomheder, der ud af et felt på 350.000 blev tildelt Spar Nords og BDO’s erhvervspris Succesvirksomhed, og virksomheden er fortsat i rivende udvikling. Den succes og udvikling kan du nu blive en del af.

Disponent med erfaring og evner for salg

Du har erfaring med disponering og kørselsledelse fra en lignende stilling. Du har IT-kendskab på brugerniveau samt og lyst og evner til at tage del i virksomhedens opsøgende salg og tilbudsgivning. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og frihed under ansvar, og du er både kundeorienteret, serviceminded og samarbejdsstærk. Har du stort kørekort kan det være en fordel, men det vigtigste er, at du kender Danmarkskortet og trives med travlhed og godt humør i hverdagen.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Vognmand Ernst Jacobsen A/S

Vognmand Ernst Jacobsen leverer alt fra sand og grus til korn og foderstoffer til både erhverv og privat. Virksomhedens chauffører er danske, og bilparken er optimeret til de enkelte transportopgaver. Målet er altid kvalitetslevering til konkurrencedygtige priser og med mindst mulig miljøpåvirkning i form minimering af brændstofforbrug og udstødningsgasser.

Tip en venAndre stillinger