printshare

HR-chef til Hedeselskabet

Danmark, POULSENPubliceret 2. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

HR-chef til traditionsrig og bæredygtig organisation

Hedeselskabet (DDH), Viborg, Kolding, Aarhus eller Sorø

Erfaren og strategisk stærk HR-chef med personlige ambitioner og mod på udvikling.

Vil du være med til at styrke kulturen og HR-arbejdet i en udviklingsorienteret og traditionsrig organisation, der arbejder for en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Har du stor erfaring med HR-ledelse og ambitioner om mere…? Kan du tænke strategisk og præstere operationelt? Så kan du være den HR-chef, vi søger til Hedeselskabet (DDH)

Som HR-chef hos Hedeselskabet får du ansvaret for ledelsen af HR-afdelingen med tre partnere og reference til virksomhedens CFO. Du driver en kulturel udvikling med fokus på topledelsens ønsker om resultater og driftsoptimering ved bl.a. udvikle en HR-strategi, som du eksekverer ved hjælp af relevante værktøjer og tiltag i hele organisationen. Du sikrer processer for performance og prioritering og arbejder struktureret med tilgangen til potentialer, personlig udvikling og ledelsesudvikling i virksomheden.

Traditionsrig og ambitiøs organisation

Udviklingen i virksomheden har været fantastisk. I dag består Hedeselskabets forretning af fem overordnede områder: Skov, Grøn service, Cirkulær bioøkonomi, Landskab og anlæg samt Grønne investeringer. Alle forretningsområder har naturen og bæredygtig innovation som omdrejningspunkt.

Virksomheden har cirka 1.000 ansatte i 8 lande og hovedkontor i Viborg. Den nye HR-chef forventes at få kontorplads i Viborg, Kolding eller Aarhus, men Sorø kan også være en mulighed. Udover den internationale forretning er Hedeselskabet også en forening med flere end 2.700 medlemmer.

Erfaren chef med mod og ambitioner

Du har en cand.merc. eller tilsvarende, helst med HR som speciale, og du har erfaring med HR-ledelse i en større organisation med fokus på udviklingsorienterede HR-opgaver. Dermed kan du sikre, at HR bliver omdrejningspunktet for hele virksomhedens ledelses- og organisationsudvikling. Du har desuden erfaring med rekruttering, også på lederniveau, samt med employer branding, talentudvikling og dialog med uddannelsesinstitutioner.

I din ledelse af HR-indsatsen har du mod på at udfordre ledelsen i virksomheden. Du får med andre ord en central og udfordrende rolle med gode personlige og professionelle udviklingsmuligheder.

Info og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Hedeselskabet (DDH)

Siden 1866 har Hedeselskabet skabt grøn innovation og sat gode spor i landskabet. I dag udvikler og leverer foreningen og forretningen løsninger og ydelser, der med naturen som omdrejningspunkt bidrager til at bekæmpe og afbøde klimaforandringer til gavn for både biodiversitet og samfund. Hedeselskabets internationale forretning består af fem overordnede forretningsområder med en række tilknyttede ydelser eller produkter hovedsageligt drevet gennem selskabet HedeDanmark a/s.

Se mere på www.hedeselskabet.dk

Tip en venAndre stillinger