Maskinmester med ledelsesansvar

Leca Danmark A/S, Randers, POULSEN

Maskinmester med ledelsesansvar

Leca Danmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold af tekniske anlæg, der drifter Lecas anlæg i Hinge ved Randers?

I denne nyoprettede stilling, vil du som maskinmester få ansvar for vedligeholdelsesteamet, samt blive en del af operations management, der består af både produktion og vedligehold.  Du vil indgå i driftsteamet, som består af to produktionschefer, teknisk chef og fabrikschef, der har ansvaret for den daglige produktion, og at der produceres døgnet rundt alle ugens dage. Teamet har ansvaret for drift og vedligehold af fabriksanlæggene til produktion af Leca, som består af lerforarbejdning, tre roterovne samt knuse-, sortere- og pakkeanlæg.

Du vil derudover efter grundig oplæring indgå i vagtordning, som er under opbygning.

I jobbet vil du få gode muligheder for at udvikle din faglighed og ledelse evner og dygtiggøre dig inden for teamets forskellige procesanlæg. Der er tale om et meget selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar.

Unikt produkt til innovative løsninger

Leca Danmark A/S blev grundlagt i 1938 på basis af det patent, som Lemvigh-Müller & Munck A/S fik på fremstilling af letklinker. Siden da er både virksomheden, det unikke produkt og dets anvendelse blevet udviklet løbende. Leca Danmark A/S er ejet af den franske koncern Saint-Gobain, og virksomheden samarbejder tæt med sine internationale søsterselskaber i Leca Int. Dette samarbejde og den fortsatte udvikling bliver du en del af.

Stor mulighed for personlig udvikling

Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller tilsvarende gerne med erfaring fra kraftværk eller varmeforsyningsbranchen eller erfaring med røggasrensning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tilsyn og idriftsættelse af tekniske anlæg. Dette er dog ikke et krav, da erfaring ikke er en absolut nødvendighed. Vi tilbyder den nødvendige oplæring og løbende sparring og udvikling.

Du får en central rolle i en traditionsrig virksomhed med et unikt og anerkendt produkt og en stærk og inkluderende kultur med fokus på udvikling og bæredygtighed.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Leca Danmark A/S

Leca Danmark A/S er ejet af den franske koncern Saint-Gobain og udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Leca® letklinker er et simpelt produkt, men bruges til et utal af innovative løsninger inden for byggeri, infrastruktur og drænløsninger. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer. Leca® har været på markedet i mere end 80 år. Se mere på www.leca.dk.

Tip en venAndre stillinger