Operational procurement buyer

Primo Danmark Publiceret 22. december 2018 15:42:09

Selvstændig operationel indkøber med købmandsattitude til international vækstorienteret virksomhed og udviklingsfokus

Kan du sikre, at Primo Danmark har de rigtige leverandører? Kan du udvikle leverandørporteføljen på et operationelt plan, og er du en selvstændig købmand, der understøtter vedvarende forbedringer med intelligente løsninger? Så har du muligheden for at blive indkøber med ansvar for operational procurement hos Primo Danmark.

Som ansvarlig for procurement skal du, med reference til COO, først og fremmest forhandle med leverandører og disponere over en del af det samlede råvareindkøb. Du har derfor både hands-on forståelse og en købmands-attitude, der bidrager til, at du når egne og virksomhedens mål. På den baggrund initierer og kører du også besparelsesprojekter på direkte og indirekte materialer. Samtidig formår du at kommunikere med leverandører om viden og udvikling, der understøtter Primo Danmarks strategi om at levere gennemprøvede løsninger.

Operationel erfaring

Du har 7-10 års erfaring fra en operationel indkøbsfunktion, gerne i en mindre eller mellemstor produktionsvirksomhed, og en videregående uddannelse med fokus på disponering, indkøb og SCM. Derfor kan du ubesværet sætte dig ind i komplekse løsninger og sikre, at leverandørporteføljen udvikles på et operationelt plan, så den understøtter vækstambitionerne og ikke mindst møder vores krav om en bæredygtig profil. Samtidig bidrager du til den fælles koncernfunktion, hvor den strategiske udvikling af porteføljen foregår.

Stærk kommunikator

Dine stærke kommunikationsevner bruger du til at forhandle, opbygge og vedligeholde et stærkt internt og eksternt netværk og til at skabe kontakt til og udvikle dual sourcing strategi på leverandørområdet. Derfor taler og skriver du både engelsk og tysk på forhandlingsniveau. Din løsningsorienterede tilgang til jobbet betyder også, at du forestår kontakt til leverandører i forbindelse med løsning af daglige udfordringer.

Dybt ERP-kendskab

Da Primo Danmark forventer at investere i nyt ERP-system, er det vigtigt, at du har dybt kendskab til ERP, herunder vedligehold af stamdata og daglig eksekvering af MRP-rutiner.

Du kan desuden udvikle vores leverandørspecifikationer yderligere og har selvfølgelig gode MS-Office kundskaber, særligt i Excel.

Muligheder for udvikling

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø med rig mulighed for udvikling gennem deltagelse i kunderelaterede projekter, og hvor der for den rette kandidat er gode muligheder for at sætte aftryk på både stillingen og virksomhedens udvikling fremadrettet. Det gode arbejdsmiljø vægtes højt, og du kan som teamplayer med en stærk personlighed bidrage positivt til den uformelle omgangstone. Vi tilbyder desuden kantine, massage- og fitnessordning. Der må forventes 15-30 rejsedage årligt.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Primo Danmark er en af landets førende virksomheder inden for ekstrudering af kompositprofiler. Vi udfører opgaver inden for mange forskelligartede forretningsområder, såsom energisektoren, offshore, vinduesindustrien, transport, køle-/fryse-produktion, belysning, byggeri, medico, møbelfabrikation og mange andre små og store brancher og erhverv. Primo Danmark beskæftiger ca. 160 medarbejdere og indgår i Primo Gruppen med hovedsæde i København. Vi er repræsenteret i 8 lande med over 700 medarbejdere fordelt på 14 fabrikker og kontorer. Primo Danmark er koncernens ældste selskab med mere end 50 års erfaring i udvikling og produktion af ekstruderede specialløsninger i kompositmaterialer, herunder et komplet sortiment af afslutningslister til boligen.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN