Partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling

POULSEN ApS, Holsted, POULSEN

Partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling

POULSEN ApS, Holsted

Partner til drift, udvikling og positionering af eksisterende koncept i succesfuld virksomhed.

Vil du have ansvaret for dit eget område i en solid og velrenommeret virksomhed inden for rekruttering og virksomhedsformidling? Kan du videreudvikle et i forvejen stærkt koncept inden for køb og salg af virksomheder og positionere det tydeligt i markedet? Så kan du være den partner, vi søger til POULSEN Virksomhedsformidling. Vi er også åbne for, at to nye partnere kan drive konceptet i fællesskab.

Som partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling bliver det dit ansvar at sikre den fortsatte udvikling af konceptet og styrke dets position i forhold til potentielle sælgere og købere af virksomheder. Du tager ejerskab til det allerede veletablerede koncept og teamet omkring det med en ambition om at løfte forretningsområdet som helhed. Dine ansvarsområder omfatter bl.a. værdiansættelse, vurdering af aktiver, udarbejdelse af prospekt og præsentation af virksomheder, udarbejdelse af køberprofiler, due diligence-proces, forhandling med sælger og køber samt oplæg til endelig købsaftale og lukning af salget.

Virksomhedsformidling er et etableret forretningsområde for POULSEN, og det bliver din opgave at styrke konceptet yderligere. Vi har desuden et ønske om at positionere POULSEN tydeligere inden for dette område, og derfor udarbejder du bl.a. også en strategi for markedsføring af konceptet og POULSENs kompetencer på området. Du udvikler desuden samarbejdet med advokater, revisorer og banker, alt sammen i tæt samarbejde med chefen for strategisk kommunikation og bæredygtighed hos POULSEN.

Solid virksomhed med klar profil

POULSEN har i mere end 17 år skabt sammenhæng mellem kandidater og virksomheder i hele Danmark og internationalt, ved at rekruttere de direktører, ledere og nøglemedarbejdere, der skal til for at eksekvere virksomhedernes strategi. Sammenhæng er også det, vi arbejder for, når vi hjælper sælgere og købere af virksomheder gennem POULSEN Virksomhedsformidling. Det hele er baseret på sammenhængende processer, tillid, kompetencer og høj moral i alle relationer. Vi ligger centralt og synligt i Syddanmark, lige ved E45, i det hus, vi selv har bygget til formålet. Her arbejder vi tæt sammen om at udvikle både mennesker og virksomheder. Vi tror på, at alt, hvad vi gør, skal have høj kvalitet, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, og at vores arbejde skal være lønsomt.

Partner med fokus på sammenhæng og relationer 

Du har en højere økonomisk uddannelse såsom revisor, cand.merc.aud., HD(R) eller tilsvarende. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og har i det hele taget gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover har du et stærkt personligt drive og en lyst til at udvikle og udfolde det fulde potentiale i et allerede eksisterende koncept. Det kommer du til at gøre i tæt og trygt samarbejde med kompetente kolleger, der har både evner og vilje til at få ting til at lykkes.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt.

Om POULSEN ApS:

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der skal fungere, og levere, i den. Og sammenhæng mellem sælgere og købere af virksomheder. Rekruttering handler om at finde det rigtige match mellem kandidat og virksomhed. Virksomhedsformidling handler om at finde det rigtige match mellem køber og sælger. Her er POULSEN den neutrale og professionelle formidler, der sikrer god dialog og trygge rammer om en god handel for begge parter. Hos POULSEN skaber vores team af veluddannede og erfarne konsulenter med forskellige baggrunde og kompetencer sammenhænge ud fra tillid, kompetencer og høj moral i enhver relation.

Tip en venAndre stillinger