Beregner (Kalkulatør / Indkøber)

Ejner Olesen's Efterf, GrindstedPubliceret 26. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Beregner

til effektiv tømrer- og snedkervirksomhed

Har du erfaring fra tømrer-/snedkerfaget og kan du regne prisen ned til mindste detalje på selv den største fagentreprise?

Erfaring med kalkulation og indkøb

Du har en solid baggrund i tømrer- og/eller snedkerfaget, måske uddannet som ingeniør,

byggetekniker eller lignende. Du kunne måske være en dygtig yngre tømrermester, der ønsker at stoppe eller sælge din virksomhed. Du besidder også den nødvendige økonomiske og driftsmæssige forståelse, det kræver at forstå udbudsmateriale og udregne kalkulationer af små såvel som store fagentrepriser. Du ved, hvad det kræver at stå for indkøb til større entrepriser og du bevæger dig hjemmevant rundt i AutoCad og Office-pakken og har naturligvis stor erfaring med dine kalkulationsværktøjer, som fx Exact-calc eller lignende.

Robust med sans for humor

Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor vi er i øjenhøjde med hinanden og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder også, at du er selvdisciplineret og kan køre din del af projekterne i mål. Du bor maks. en time fra virksomheden. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsplads.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling med en stor berøringsflade og dygtige kollegaer, der kan deres håndværk. Du vil afløse en trofast medarbejder, som har været ved virksomheden i mange år. I overgangsperioden vil han fungere som din sparringspartner og vidensbank, så vi får skabt grobund for et fremadrettet langtidsholdbart samarbejde. Attraktiv løn efter kvalifikationer og indsats.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til Ejner Olesen's efter aftale med dig.

ApS Ejner Olesen’s Eftf. er en traditionsrig håndværkervirksomhed, beliggende ved Grindsted,  med ca. 50-70 veluddannede håndværkere heraf 9-10 lærlinge, hver med deres speciale som udfører såvel reparations- og vedligeholdelsesarbejde, samt store nybygningsopgaver ( se www.ejner-o.dk )

 

Tip en venAndre stillinger