Driftslederassistent med ambitioner til fynsk biogasanlæg

Nature Energy Nordfyn A/S, SøndersøPubliceret 22. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent med ambitioner til fynsk biogasanlæg

Nature Energy Nordfyn A/S, Søndersø

Projektstærk driftslederassistent med potentiale og ambitioner til grøn energivirksomhed.

Vil du spille en central rolle i den grønne omstilling af Danmarks energiforsyning? Kan du både identificere og drive nye projekter og samtidig bistå driftslederen på et moderne biogasanlæg? Har du ambitioner og potentiale til at udvikle dig som leder? Så kan du være den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Nordfyn i Søndersø.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Nordfyn understøtter du driftslederen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg. Du indgår i anlæggets driftsteam og vagtordning, men du har primært fokus på at identificere, gennemføre og følge op på projekter, der kan optimere og udvikle anlægget og minimere fejl. Da der er tale om en udviklingsstilling, har du både ambitioner og potentiale til at udvikle dig som leder. Du bliver en del af en virksomhed i hastig vækst med 13 biogasanlæg og flere end 250 ansatte i hele Danmark. 

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet. På anlægget i Søndersø får du 10 engagerede kolleger, der hvert år producerer 10 mio. kubikmeter opgraderet biogas.

Analytisk stærk maskinmester med el-baggrund

Du er formentlig uddannet maskinmester og har meget gerne en elektrisk, håndværkmæssig baggrund. Desuden har du minimum 2-4 års erfaring, gerne med produktions- eller procesanlæg og gerne erfaring med SCADA-systemer. Du er primært projektorienteret, men har både evnerne og lysten til at indgå i driften, hvor du opbygger den fornødne tekniske indsigt, der gør dig i stand til at identificere potentiale for optimeringer og forbedringer.

Dine stærke analytiske og systematiske evner er suppleret med en datadreven tilgang til problemer og projekter. Du er selvstændig, initiativrig og nysgerrig og kan samarbejde både internt og eksternt. Nature Energy stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 har Nature Energys biogasanlæg behandlet mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det er blevet omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger