Erfaren revisor/revisorassistent

VL Revision, vestjysk i RingkøbingPubliceret 11. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vil du være en del af et moderne og dynamisk revisionskontor, der går forrest i den digitale udvikling? - Så har du nu mulighed for ansættelse hos VL Revision, der er en selvstændig drevet revisionsvirksomhed med vestjysk som medejer.

Du får 85 kompetente og engagerede kolleger, og i dagligdagen indgår du i en afdeling med 7 af disse med kontor på Herningvej 5, Ringkøbing. Vi betjener primært mindre og mellemstore virksomheder indenfor alle typer af erhverv, herunder aktie- og anpartsselskaber, fonde og foreninger, institutioner samt personligt erhvervsdrivende.

Dit ansvarsområde

Som revisorassistent får du ansvar for egen kundeportefølje i samarbejde med en revisor. Arbejdsområderne omfatter regnskab som:

• bogføring

• afstemninger

• momsopgørelser

• udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter

Du har styr på tallene

Du er uddannet revisorassistent og har erfaring fra et revisions- eller regnskabskontor. Vi arbejder i programmerne SUMMAX, E-conomic og IT-revisor, hvorfor det er en fordel, du har erfaring med eller kendskab til disse. Du får et tæt samarbejde med kunderne. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og er vant til kundekontakt. Du brænder for at lære nyt og for at bruge din viden, så den skaber værdi for kunder og kolleger.

Vi tilbyder

Vores mål er altid at yde kvalificeret rådgivning med kunden i centrum. Vi sikrer, at du er fagligt opdateret via relevante kurser og efteruddannelse. Vi har travlt i foråret og arbejder mindre i efteråret. Vi tilbyder dig ordnede forhold med pensionsordning, sundhedsordning, flekstid, kantineordning, en aktiv personaleforening mm.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tip en venAndre stillinger