Økonomichef til lokal og international el-installatør

Elektriker Løsningen ApS, Årre (tæt på Esbjerg og Varde), POULSEN

Økonomichef til lokal og international el-installatør

Elektriker Løsningen ApS, Årre (tæt på Esbjerg og Varde)

Passioneret talknuser til ledelse og hands on-økonomiopgaver hos succesfuld el-installatør.

Vil du være en del af ledergruppen i en succesfuld international virksomhed med korte kommandoveje og fokus på kvalitet og trivsel? Kan du både løfte praktiske økonomiopgaver som bogføring og løn, optimere processer og bundlinje og udarbejde budgetter og rapporter? Er du grundlæggende vild med tal og, ikke mindst, dygtig til at arbejde med dem? Så er du måske den økonomichef, vi søger til Elektriker Løsningen ApS.

Som økonomichef hos Elektriker Løsningen bliver du en aktiv del af ledergruppen og får ansvaret for ledelse af de øvrige administrative medarbejdere. Du sikrer nøjagtige og rettidige månedlige finansielle rapporter til ledelsen og bidrager til udarbejdelse af årsrapport, budgetter og finansielle prognoser. Du varetager desuden kontraktforhandlinger og sikrer økonomisk overblik og optimering i form af analyser, ajourføring og løbende gennemgang af budgetter og processer. Forbedring af de eksisterende finansielle processer, etablering og vedligeholdelse af afstemningsprocesser samt praktiske opgaver som daglig bogføring og lønadministration hører også med til denne alsidige stilling, hvor du får en høj grad af både frihed og ansvar.

En elektrisk succeshistorie siden 2003

Elektriker Løsningen har eksisteret siden 2003, da iværksætterne Peter Breum og Tommy Knudsen fik idéen til at udleje elektrikere til diverse entrepriser. Virksomheden blev en succes, opgaverne blev flere, og i 2006 ansatte de Steffen Wennick som autoriseret el-installatør og medejer. Senere blev Jon Ljungstrøm også medejer. Så virksomheden har i dag fire ejere og tæller omkring 80 specialister inden for industri- og installationsområdet, der udfører opgaver og entrepriser for både private og virksomheder i hele verden. 

Præcision, kvalitet og gennemtænkte beslutninger

Du har en højere akademisk uddannelse som revisor, cand.merc.aud., HD-R eller en tilsvarende driftsøkonomisk uddannelse samt solid erfaring med bogføring, lønadministration, regnskab og finansiel kontrol og analyse fra en lignende stilling. Du har et digitalt mindset og elsker at optimere processer gennem arbejdet med tal og data. Du værdsætter det gode samarbejde og din gennemslagskraft sætter dig i stand til at gennemføre tiltag, der kan forbedre virksomhedens effektivitet og økonomi.

Som person lægger du vægt på kvalitet og har blik for detaljen. Du har en høj grad af selvdisciplin, prioriterer præcision og træffer gennemtænkte beslutninger. Du arbejder gerne hands on med opgaverne og er samtidig strategisk bevidst. Alle disse egenskaber får du mulighed for at bringe i spil i en flad organisation med korte beslutningsveje og en uformel, men respektfuld, omgangstone. Du bliver en del af et velfungerende team, der tager det gode humør med på arbejde i en virksomhed med fokus på trivsel, balance og konkurrencedygtige ansættelsesvilkår.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Elektriker Løsningen

Elektriker Løsningen har gennem mere end 20 år udviklet sig til en international installatør-virksomhed med 80 ansatte og opgaver fra USA til Asien. Virksomheden projekterer, leverer, installerer og vedligeholder elinstallationer i private boliger, offentlige institutioner, små virksomheder og store industriproduktioner. Uanset størrelse og lokation er fokus altid på at levere el-arbejde af høj kvalitet. Elektriker Løsningen har base i Årre, tæt ved Varde og Esbjerg.

Tip en venAndre stillinger