printshare

Engineering Support Managers

C&D Foods A/S, Esbjerg, POULSENPubliceret 23. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Engineering Support Managers til stor europæisk virksomhed

C&D Foods Denmark A/S, Esbjerg

Automatikteknikere, maskinmestre, -ingeniører eller dygtige håndværker med flair for ledelse, it og automation.

Vil du være en del af det nye, stærke hold omkring produktionen hos Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad? Kan du planlægge og udføre systematisk vedligehold og optimere det eksisterende vedligeholdelsessystem? Så kan du være den ene af de to Engineering Support Mangers, vi søger til C&D Foods A/S i Esbjerg.

Som Engineering Support Manager hos C&D Foods bliver det din opgave at planlægge, udføre og optimere vedligehold af virksomhedens produktion af dyremad. Målet er, i samarbejde med kollegerne i produktionen og kvalitetsafdelingen, at minimere reklamationer og produktionsstop på et anlæg, som er ganske komplekst og rummer både nyt og ældre udstyr.

Førende producent af hunde- og kattemad

C&D Foods Denmark er en del af den irske koncern C &D Foods, der med sine i alt ni fabrikker er Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad. Fabrikken i Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre. Der er for nylig sket flere ændringer på fabrikken i Esbjerg, og den nye ledelse af teknik og vedligehold er i gang med at opbygge et sammentømret hold. Det hold bliver du en del af.

IT-kyndig tekniker med talent for ledelse

Du har en baggrund som maskinmester, maskiningeniør, automatiktekniker, elektriker eller lignende. Det gør dig i stand til at understøtte den daglige ledelse af produktionen og bidrage til udvikling af produktionsteamet i samarbejde på tværs i organisationen. Derfor er du ikke alene en dygtig tekniker, men også en dygtig leder, der er god til at arbejde med mennesker. Samtidig sikrer du præventivt vedligehold og løbende forbedringer af produktionsanlæg og -udstyr. Du kan lede optimeringsprojekter og understøtte udviklingen af CMMS-systemet.

Som et led i vagtordningen bliver du en del af den daglige ledelse af fabrikken i en del af weekenden, og du understøtter og samarbejder med det øverste ledelsesteam. Du får dermed en væsentlig rolle på en fabrik med flere end 340 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 800 mio. kr. Der er gode ansættelsesforhold med en forventet 4-dages arbejdsuge.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om C & D Foods

C&D Foods, Denmark A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med 9 fabrikker i Europa er den næststørste private label-producent af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der flere end 340 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. DKK. C&D Foods Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venAndre stillinger