Revisor eller regnskabskonsulent

Dansk Fjernvarme, KoldingPubliceret 10. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisor eller regnskabskonsulent til stærk brancheorganisation

Dansk Fjernvarme, Kolding

Fagligt stærk revisor eller regnskabskonsulent med interesse for grøn omstilling og medlems- og interessevaretagelse.

Vil du arbejde for den grønne omstilling gennem kvalificeret rådgivning og varetagelse af danske fjernvarmeselskabers interesser? Kan du både tilegne dig og formidle faglig viden om bl.a. skatte- og regnskabsmæssige forhold, og trives du i et uformelt arbejdsmiljø med høje ambitioner? Så kan du være den revisor eller regnskabskonsulent, vi søger til Dansk Fjernvarme i Kolding.

Som revisor eller regnskabskonsulent hos Dansk Fjernvarme rådgiver du organisationens ca. 370 medlemmer om skatte- og regnskabsmæssige forhold, rammevilkår, strategisk tilpasning og udvikling. Det gør du gennem direkte kontakt og via oplæg på kurser og temadage. Målet er at sikre de bedste vilkår for medlemmerne gennem kvalificeret sparring og politisk interessevaretagelse.

Stor betydning for miljøet og samfundet

Du bliver en del af en branche og en organisation med afgørende betydning for både miljøet og samfundet. Dansk Fjernvarmes medlemmer spiller en central rolle i den grønne omstilling og i målsætning om at gøre Danmark CO2-neutralt, og branchen bidrager markant til vækst og eksport. Fjernvarme kan udnytte et væld energikilder, og allerede nu udgør bæredygtige og vedvarende energiformer over 65 procent af fjernvarmeselskabernes samlede produktion.

Stærk faglig formidler

Din baggrund kan være en cand.merc.aud, HD(R) eller lignende, men andre uddannelser kan også være relevante. Kendskab til forsyning og fjernvarme vil være en fordel, og det samme vil kendskab til branchens juridiske rammer. Har du desuden interesse for asset management, skat og moms og erfaring med interessevaretagelse er det yderligere et plus. Vigtigst er det, at du er fagligt stærk, nysgerrig og god til at skabe relationer og prioritere opgaver.

Du bliver en del af den Varmefaglige Afdeling i Fjernvarmens Hus i Kolding, men arbejde fra kontoret i København vil også være relevant. Der vil være en vis rejseaktivitet i forbindelse med besøg hos medlemmerne. Du bliver en del af en organisation, der lægger vægt på kvalitet og personligt drive, og hvor humor og høje ambitioner går hånd i hånd. 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme er brancheorganisation for ca. 370 fjernvarmeselskaber, der forsyner 99,9 % af fjernvarmen i Danmark. Både samfundet og miljøet nyder godt af den danske fjernvarme, som bliver distribueret til 3,7 millioner danskere. Dansk Fjernvarme rådgiver og varetager medlemmernes interesser, afvikler kurser og repræsenterer sektoren i nationale og internationale sammenhænge. Sekretariatet består af mere end 50 dygtige og engagerede medarbejdere, som er fordelt på to lokaliteter i Kolding og København.

Tip en venAndre stillinger