Økonomirådgiver til stærkt team i spændende virksomhed

LandboSyd, AabenraaPubliceret 6. juli 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Struktureret og proaktiv økonomirådgiver til udvikling af egen kundeportefølje.

Vil du udarbejde regnskaber, håndtere skat og rådgive din egen portefølje af professionelle landbrug? Er du en struktureret, kvalitetsorienteret og proaktiv rådgiver og en udadvendt og imødekommende kollega? Så kan du være den økonomirådgiver, vi søger til LandboSyds fagligt stærke rådgivningsteam i afdelingen for regnskab & skat.

Du får ansvaret for fastholdelse, udvikling og udvidelse af din egen kundeportefølje af professionelle landbrug. Dine opgaver omfatter håndtering af skat og udarbejdelse af regnskaber, som du løbende følger op på og evaluerer i tæt dialog med kunden.

Stærk rådgiver til professionelle landbrug

Du bliver en del af et fagligt stærkt rådgivningsteam i LandboSyds afdeling for regnskab & skat.

LandboSyd er en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst, der servicerer det professionelle landbrug i hele Danmark. Vi står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget.

Rådgivning, samarbejde og dialog

Udover håndtering af regnskaber og skat omfatter dine opgaver bl.a. gennemførelse af regnskabsmøder, udvikling og udvidelse af din kundeportefølje, tæt dialog med assistenter og øvrige rådgivere omkring kunden samt rådgivning om regnskab, skat og skattestrategi.

Udadvendt sparringspartner med fokus på kunden

Du er uddannet cand.merc., cand.merc.aud. eller agro business economist og har god erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er en udadvendt og imødekommende holdspiller, der sætter pris på kollegial sparring, og du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold med god pension, flotte faciliteter og en høj fleksibilitet, hvor det ikke er nødvendigt at møde på kontoret i Aabenraa hver dag.

 For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger