Konsulent - salg til svinebedrifter

Nutrimin A/S Publiceret 3. oktober 2018 10:24:41

ALLE HENVENDELSER BEHANDLES DYBT FORTROLIGT.

Kompetent og relationsskabende Konsulent

Kan du koble en grundlæggende forståelse for moderne landbrug og svineproduktion med salgs- og rådgivningserfaring? Og kan du skabe varige relationer til bestående og nye kunder? Så skal du måske rådgive om svineforblandinger, -fodring og næringsforståelse for Nutrimin.

Målrettet og selvstændig

Som konsulent for Nutrimin handler din hverdag om salg og rådgivning omkring svinemineraler og -fodertilskud - og om at etablere og vedligeholde et velfunderet samarbejde med vores kunder i tæt samarbejde med internt specialistteam og kompetente kolleger. Du planlægger og gennemfører selvstændigt kundebesøg, deltager i kampagner og messeaktiviteter - og håndterer tilbudsgivning, kontrakter og nærværende opfølgning.

Din salgserfaring og en baggrund som landmand, jordbrugsteknolog, agrarøkonom eller lignende giver dig en naturlig gennemslagskraft - og din IT erfaring med Office og måske ERP eller regnskabssystemer sikrer, at du navigerer målrettet gennem hverdagen såvel internt som eksternt.

Erfaren og nærværende

Med naturlig respekt for både kunder og kollegaer arbejder du energisk og resultatorienteret på at levere service og rådgivning på praktisk niveau. Din store erfaring kombineret med forretningsforståelse er nøglen til succes - og du deler engageret din interesse for at skabe optimale løsninger for dine kunder og sikrer dynamik, seriøsitet og loyalitet i hverdagen.

Er du den rette kandidat, så tilbyder vi gode ansættelsesforhold og en inspirerende og udviklende hverdag. Stillingen har fokus på det danske marked - primært den nordlige halvdel af Jylland - med udgangspunkt i Nutrimins beliggenhed i Ans By.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Nutrimin A/S producerer mineralblandinger til landbruget - og arbejder med en stab af professionelle rådgivere, som hjælper kunderne med at finde optimale løsninger, der er tilpasset individuelle behov. Kernekompetencerne er mineralblandinger til kvæg og svin samt koncentrater og specialfoder til smågrise, men produktionen omfatter produkter til alle besætninger - også økologiske. Virksomheden ligger i Ans By.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN