Kvægrådgiver til moderne servicevirksomhed i vækst

LandboSyd, AabenraaPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Forretningsorienteret kvægrådgiver og sparringspartner for kundeportefølje af kvægbrug.

Vil du være med til at optimere alle driftsaspekter af spændende danske kvægbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner med et betydeligt drive og gerne med en stærk økologisk profil? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til kvægrådgivningsteamet hos LandboSyd, der servicerer professionelle landbrug i hele Danmark.

Du bliver primær kvægrådgiver og får ansvaret for både proaktiv opfølgning og udvidelse af en kundeportefølje af professionelle kvægbrug, der har fokus på optimering af alle driftsaspekter. Dine opgaver omfatter rådgivning, udvikling og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, udvikling og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver udvikling af både kundeporteføljen og den faglige rådgivning, som du også markedsfører. Desuden løser du formidlingsopgaver i form af faglige artikler og indlæg på landmandsmøder.

Solid erfaring og stærkt drive

Derfor er du uddannet inden for Animal Science, jordbrugsteknolog, dyrlæge eller lignende og har solid erfaring, eksempelvis fra rådgivningsbranchen eller grovvarebranchen. Som person er du udadvendt og imødekommende med et stærkt drive, og du prioriterer videndeling og tværfaglig, kollegial sparring. Ideelt set har du en stærk økologisk profil.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger