Driftsleder til biogasproducent i rivende udvikling

Nature Energy, VidebækPubliceret 9. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsleder til biogasproducent i rivende udvikling

Nature Energy, Videbæk

Resultatorienteret og vedholdende driftsleder til moderne biogasanlæg.

Kan du lede, optimere og udvikle produktionen på et topmoderne biogasanlæg? Vil du have en central rolle i en ambitiøs vækstvirksomhed, der bidrager aktivt og massivt til Danmarks grønne omstilling? Og vil du have mulighed for både personlig og faglig udvikling? Så er du måske den nye driftsleder af Nature Energys biogasanlæg i Videbæk.

Du får ansvaret for daglig ledelse, optimering og udvikling af produktionen på biogasanlægget i Videbæk. Nature Energy Videbæk leverer gas direkte til gasnettet. Sammen med driftspersonale og chauffører, som refererer til dig, sikrer du en stabil drift, og du indgår i tilkaldevagtordningen på anlægget. Du sikrer et godt samarbejdsklima, både internt og i forhold til hele værdikæden.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Vi arbejder for at styrke den grønne omstilling med løsninger til affaldsbehandling, varmeforsyning og grøn transport, og både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst. Derfor er det vigtigt, at du trives i et resultatorienteret og ambitiøst miljø, og at du arbejder både selvstændigt og vedholdende. Du bliver en del af en på alle måder energisk organisation.

Stærk faglig leder med praktisk tilgang

Du har en uddannelse som maskinmester eller lignende og erfaring med biogasproduktion eller procesindustri. Du har gode lederegenskaber og arbejder resultatorienteret, pragmatisk og vedholdende. Du har det fint med IT, regnskaber og administration og trives i en travl hverdag med mange forskellige udfordringer.

Du bliver en del af en organisation med 13 biogasanlæg i Danmark og 1 i Frankrig, og som driftsleder har du dermed adgang til et stærkt netværk af kompetente chefkolleger. Nature Energy lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 vil Nature Energys biogasanlæg behandle mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det vil blive omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger