Designingeniør til videreudvikling af bæredygtig plastproduktion

ST PLAST a/s, EsbjergPubliceret 7. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Designingeniør til videreudvikling af bæredygtig plastproduktion

ST PLAST a/s, Esbjerg

Initiativrig ingeniør til innovativ plastvirksomhed med fokus på udvikling og genanvendelse.

Vil du være med til at styrke udviklingen af bæredygtige plastemballager i en virksomhed i hastig vækst? Kan du tage ansvaret for 3D-design af nye produkter og optimering af det eksisterende sortiment hos en leverandør til flere førende virksomheder i Danmark og resten af Nordeuropa? Så kan du være den produkt- og designingeniør, vi søger til ST PLAST i Esbjerg.

Som produkt- og designingeniør hos ST PLAST får du en nøglerolle i udviklingen af nye produkter og optimering af virksomhedens eksisterende emballageløsninger. Virksomheden og antallet af produkter er i hastig udvikling, og ST PLAST har derfor valgt at in-source udviklingsopgaven til denne spændende, nyoprettede stilling. Du bliver support for virksomhedens salg i form af udvikling af nye produkter og for produktionen i form af optimering af de eksisterende.

Cirkulær økonomi og kundespecifikke løsninger

ST PLAST har mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af bæredygtige emballageløsninger, primært til fødevareindustrien. Virksomhedens ekspertise omfatter plastkundskaber, design og indblik i industriens forskellige processer. ST PLAST omsætter for et trecifret millionbeløb, er i hastig udvikling og har kunder i hele Nordeuropa. Den cirkulære økonomi er dybt forankret i virksomhedens forretningskultur, og over 95 pct. af både standardprogrammet og de kundespecifikke løsninger er fremstillet af genanvendt plast.

Selvstændig ingeniør med stor 3D-erfaring

Du har formentlig en baggrund som ingeniør, teknisk designer, værktøjskonstruktør eller en anden relevant uddannelse inden for tegning og produktudvikling. Alternativt har du solid erfaring med lignende opgaver og med at lave tekniske tegninger i Solid Works eller Inventor. Du tager initiativ og ejerskab til opgaverne, som foregår i samarbejde med salg og produktion, og du sikrer, at prototyper og 3D-prøver samt test- og formværktøjer bliver tilvejebragt. Du får en nøglerolle i en spændende og bæredygtig virksomhed med fokus på kunder, kvalitet og udvikling.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om ST PLAST a/s

ST PLAST leverer bæredygtige plastemballager til virksomheder inden for især fødevareindustrien i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Den cirkulære økonomi er dybt forankret i virksomheden forretningskultur og over 95 pct. af produkterne fremstilles i genanvendt plast. Udover kerneforretningen med termoformede emballager er ST PLAST desuden gået ind i markedet for sprøjtestøbte plastemballager. Virksomheden med hovedsæde i Esbjerg har en topmoderne og højt automatiseret produktion, der løbende udvikles i takt med kundernes ønsker og behov.

Tip en venAndre stillinger