Rengøringsteamleder hos Stryhns, K-Salat

Havnsø NordvestsjællandPubliceret 19. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Teamleder

med godt overblik og meget høj kvalitetssans

Har du et solidt kendskab til hygiejne, sikkerhed og effektive rengøringsprocesser? Kan du motivere, sikre god trivsel, og har du erfaring med ledelsesansvar, så har du nu muligheden for en udfordrende og afvekslende stilling som teamleder for rengøring hos et af Danmarks mest kendte fødevarebrands.

Grundlæggende kendskab til ledelse

Som rengøringsteamleder får du ansvaret for 9 rengøringsoperatører. Du har derfor et grundlæggende kendskab til ledelse og arbejder naturligt med mandskabs- og ferieplanlægning. Din store overblik og lyst til at lære mange forskellige opgaver og funktioner betyder også, at du kan varetage både oplæring og gentræning, opfølgning på daglig rengøring og selvfølgelig arbejdsmiljø og sikkerhed. Med din udadvendte personlighed og gode humør kan du både motivere dine medarbejdere og sikre god trivsel i teamet. Du er ikke bange for at trække på dine tidligere erfaringer og har både mod, vilje og evne til at udfordre og skabe forandringer.

Kompromisløst fokus på sikkerhed

Vi forestiller os, at du har kendskab til levnedsmiddelproduktion og forstår vigtigheden af rengøring af høj kvalitet. Du har selvfølgelig et hygiejnebevis og har en kompromisløs tilgang til både sikkerhed og orden. Det er samtidig en fordel, hvis du har kendskab til kemi og en god teknisk forståelse. Du taler og skriver dansk og har en ubesværet tilgang til de mest almindelige it-redskaber.

Alsidige arbejdsopgaver

Du bliver en del af en særdeles velsmurt og effektiv værdikæde, hvor kvaliteten er i det absolutte højsæde. Arbejdsmiljøet er afvekslende, arbejdsopgaverne er alsidige og arbejdsmiljøet er uformelt. Vi sætter trivslen blandt vores mere end 400 ansatte højt og tilbyder gode muligheder for at udvikle dine personlige kompetencer i jobbet. Stillingen har skiftende arbejdstider, inkl. natarbejde, og er placeret i Havnsø tæt på Kalundborg. Løn efter aftale og kvalifikationer.

Stryhns - vi arbejder for en bæredygtig fremtid

Hos Stryhns tager vi vores sociale ansvar alvorligt. Som en større produktionsvirksomhed har vi indført en række initiativer, som sænker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø. Fra installationen af vores nye, effektive rensningsanlæg og brug af fjernvarme i produktionerne til et nationalt tiltag rettet mod stop af madspild. Læs mere om vores forskellige projekter her.

Tip en venAndre stillinger