Fabrikschef

Stålvirksomhed i SydjyllandPubliceret 9. april 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Anonym

Engageret og fleksibel leder med sans for samarbejde og struktur til spændende stålvirksomhed.

Vil du have ansvaret for produktionen hos en af Europas førende producenter inden for sit felt? Kan du både sikre den daglige drift og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden i samspil med den øvrige ledelse? Så kan du være den fabrikschef, vi søger til en international stålvirksomhed i fortsat udvikling og vækst.

Som fabrikschef har du ansvaret for den strategiske og operationelle ledelse af produktionen i denne spændende internationale stålvirksomhed, der er blandt de førende i Europa. Du varetager personaleledelse, herunder faglig og ledelsesmæssig kompetenceudvikling, samt planlægning, koordinering og optimering af ressourcerne. Som medlem af virksomhedens ledergruppe bidrager du desuden til virksomhedens overordnede strategiske planlægning og udvikling.

Global og specialiseret virksomhed

Du bliver en del af en spændende, specialiseret stålvirksomhed i en international koncern. Virksomheden beskæftiger cirka 100 medarbejdere og kundemassen er professionelle industrikunder fra forskellige segmenter. Du får det overordnede operationelle ansvar for produktion. Virksomheden har alle relevante og nødvendige certificeringer i forhold til at løse kundespecifikke opgaver. Derfor er det et krav, at fabrikschefen har operationel erfaring med kvalitetsstyringssystemer og arbejdsmiljø.

Alsidige opgaver og omfattende ansvar

Du planlægger og koordinerer produktionen i samarbejde med værkførerteamet og udvikler procedurer og instruktioner, der sikrer, at virksomheden til stadighed lever op til kundernes krav. Du er ansvarlig for budgetter og for investeringer i bygninger og maskiner. Du sikrer den rette prioritering af ressourcer og opgaver, motiverer teamet og deltager aktivt i forandringsledelsen i virksomheden.

Omfattende erfaring og indsigt

Du har en teknisk eller håndværksmæssig baggrund med efterfølgende uddannelse til eksempelvis smed, produktionsteknolog, diplom-, p- eller maskiningeniør. Desuden har du minimum fem års ledelseserfaring fra en projektbaseret og metalforarbejdende produktionsvirksomhed og minimum fem års erfaring med produktionsplanlægning og operationelt budgetansvar. Kendskab til svejsekrav og -procedurer samt erfaring med ledelsessystemer, arbejdsmiljøkrav og øvrige miljøkrav er også nødvendige.

Som leder er du struktureret, konstruktiv og god til at samarbejde, og du har et højt ambitionsniveau, når det gælder om at styrke processer og kvalitet. Udover dansk mestrer du engelsk på forhandlingsniveau og har kendskab til tysk. Du tænker kommercielt, har forståelse for tal og teknik og er en erfaren it-bruger, der foretrækker at arbejde digitalt frem for på papir.

 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger