Bogholder - selvkørende

Virksomhed ved Holsted Publiceret 14. december 2018 10:14:01

Har du et bogholderi-gén? Og har du en bred viden indenfor økonomi og virksomhedsdrift? Er du yderligere fleksibel og har erfaring med lager og produktion, så har POULSEN en klient med det helt rigtige job til dig.

Du har interesse for bogholderarbejde samt en bred økonomisk viden

Dine opgaver ligger primært i en bogholderifunktion, hvor du er er den centrale person indenfor alle økonomielementerne - fra budgettering over konteringer til  regnskabsfærdiggørelse og rapportering til ledelsen.

Konstruktiv og flittig

Med en baggrund som revisor, bogholder eller en tilsvarende økonomisk uddannelse, kan du dokumentere lang erfaring indenfor relevant virksomhed. Du har meget gode kompetencer indenfor gængse regnskabssystemer og viser stor styrke i forståelsen af sådanne systemers opbygning og anvendelse. Naturligvis har du endvidere solide skriftlige og verbale kompetencer på dansk og engelsk, så korrespondance med leverandører og kunder sker med en professionel tilgang og effektiv eksekvering.

Dine sociale kompetencer er vigtige og du er indbegrebet af en teamplayer og en imødekommende og voksen kollega.

Er du den rigtige, så tilbydes du gode ansættelsesvilkår, samt en udviklende hverdag i en virksomhed i udvikling.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN