Health & Safety Coordinator, ISOVER

Fabrikken i BramdrupPubliceret 12. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Health & Safety Coordinator til global, markedsledende koncern Saint-Gobain Denmark, ISOVER, Vamdrup

Struktureret og engageret koordinator med ansvar for sundhed og sikkerhed på moderne fabrik.

Vil du have ansvaret for arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed blandt 200 medarbejdere på en højteknologisk fabrik? Kan du tilrettelægge og gennemføre særskilte planer for sikkerhed og sundhed ved større projekter, og vil du have mulighed for at udvikle dig i et inspirerende miljø? Så kan du være den nye Health & Safety Coordinator hos Saint-Gobain Denmark, ISOVER.

Som Health & Safety Coordinator hos Saint-Gobain Denmark, ISOVER bliver du den daglige arbejdsmiljøleder på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. På fabrikken i Vamdrup ved Kolding bliver du ansvarlig for den del af koncernens ambitiøse mål om Produktion i Verdensklasse, der handler om sundhed og sikkerhed. Du har bl.a. rollen som projektleder, og deltager i udvalg og projekter, der skal eliminere risici og forbedre arbejdsmiljøet, og du rapporterer lejlighedsvis på koncernniveau. Desuden er du kontaktperson til myndighederne og supporterer organisationen i form af bl.a. implementering af nye standarder og metoder og træning af medarbejderne.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder ISOVERs isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på den højteknologiske glasuldsfabrik i Vamdrup. De 200 ansatte her er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 ansatte i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Ingeniør med sikkerhedserfaring

Du har en måske baggrund som procesingeniør, kemiingeniør eller anden relevant uddannelse. Din erfaring inden for sikkerhedsområdet i industrien omfatter udførelse af risikovurderinger og et generelt kendskab til regler og lovgivning omkring arbejdsmiljø. Du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale og flair for at arbejde med de relevante IT-systemer.

Du bliver en del af en afdeling med fire medarbejdere og en bred kontaktflade på hele fabrikken. Samtidig bliver du en del af en ambitiøs organisation med klare mål for arbejdsmiljøet: Nul arbejdsulykker og nul arbejdsbetingede sygdomme.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain-Denmark, ISOVER

Saint-Gobain ISOVER udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. ISOVER isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder ISOVER isoleringsløsninger. Flere informationer kan findes på www.saint-gobain.dk

Tip en venAndre stillinger