Masterdata-medarbejder til førende profilvirksomhed

Primo Danmark, TistrupPubliceret 14. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Detaljeorienteret masterdata-medarbejder til producent af ekstruderede plastprofiler.

Vil du bidrage til udvikling og produktion af bæredygtige løsninger i plast? Har du forståelse for betydning af korrekte masterdata, et skarpt øje for detaljer og sans for helheden fra leverandør til kunde? Så er du måske den nye masterdata-medarbejder hos Primo Danmark, som er en af Primo Gruppens 15 afdelinger i 9 lande.

Som masterdata-medarbejder hos Primo Danmark spiller du en vigtig rolle i at sikre optimalt produktions-flow og lageromsætning. Du validerer masterdata i IFS, følger op på procedurer og mangler og laver efterkalkulationer på alle produktioner fra dag til dag. Du kommunikerer og arbejder tæt sammen med produktion, kundecenter, lager, disponering og indkøb.

Traditionsrig virksomhed med fokus på bæredygtighed

Du bliver en del af Primo Danmark, som er den ældste virksomhed i Primo Gruppen. Virksomheden er en af landets førende udviklere og producenter af ekstruderede plastprofiler og leverer til et væld af forskellige brancher og industrier. Vores masterdata er afgørende for både udvikling, stabil produktion og sikre leverancer til kunderne.

Som masterdata-medarbejder indhenter du data, udfører analysearbejde og beregner optimale produktionsstørrelser og lageromsætningshastigheder. Derfor vil kendskab til ABC/XYZ-analyser samt SOP (Sales Operations Plan) være en fordel. Du vedligeholder diverse lister og data i samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger, deltager i tavlemøder og udarbejder rapporter.

Struktureret, engageret og selvkørende

Derfor har du, udover en relevant uddannelse, minimum fem års erfaring med masterdata fra en produktions- eller grossistvirksomhed. Du har ligeledes erfaring med supply chain fra leverandør til kunde og flair for ERP-systemer og BI-systemet. Du arbejder struktureret, engageret og selvstændigt og kan både håndtere mange sideløbende opgaver og en fleksibel og foranderlig hverdag med drive og godt humør. Desuden behersker du engelsk flydende i både skrift og tale.

Du bliver en del af en virksomhed med 150 kolleger, der deler stolte traditioner, indgående ekspertise og stor fokus på bæredygtighed.

Om Primo Danmark

Primo Danmark er en af landets førende leverandører af ekstruderede plastprofiler til eksempelvis energisektoren, offshore, vinduesindustrien, transport, køle-/fryse-produktion, belysning, byggeri, medico og møbelfabrikation. Primo Danmark indgår i Primo Gruppen med hovedsæde i København og 15 fabrikker og kontorer i 9 lande og omkring 1000 medarbejdere. Primo Danmark er koncernens ældste selskab med mere end 60 års erfaring i udvikling og produktion af ekstruderede specialløsninger i plastmaterialer, herunder et komplet sortiment af afslutningslister til boligen.

Tip en venAndre stillinger