Driftstekniker til Danmarks nye, topmoderne biogasanlæg

Nature Energy, KøngPubliceret 20. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Udviklingsorienteret driftstekniker med fokus på sikkerhed og kvalitet til grøn vækstvirksomhed.

Vil du være med fra starten på Danmarks nyeste, topmoderne biogasanlæg og bidrage aktivt til den grønne omstilling? Har du lyst til at sætte dit præg på både færdiggørelse, opstart og drift af anlægget og til at udvikle dig både personligt og professionelt undervejs? Kan du både tage initiativ og tage fat? Så er du måske den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Køng A/S.

Efter et par måneders oplæring på et eksisterende biogasanlæg, bliver du en del af færdiggørelsen og opstarten på Nature Energys nyeste anlæg i Køng i foråret 2022. Du bliver samtidig en del af en virksomhed i hastig vækst med 11 biogasanlæg og flere end 250 ansatte i hele Danmark. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. overvågning af produktionen, vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver og prøvetagning samt koordinering af biomasser med aftagere og leverandører. Da du deltager i vagtordningen, er det en forudsætning, at du bor inden for en halv times transport fra anlægget i Køng.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet. 

Sikkerheds- og kvalitetsbevidst håndværker

Din baggrund kan være automatiktekniker, maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller lignende. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus. Vigtigst er dog, at du tager initiativ og arbejder selvstændigt. Du har flair for IT og kendskab til SCADA-systemer, da overvågning af anlægget og en række administrative opgaver foregår digitalt, og du sætter en ære i at overholde virksomhedens kvalitets- og sikkerhedskrav.

Nature Energy tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunder og partnere en god oplevelse er, at de, der arbejder hos virksomheden, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger Nature Energy stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 vil Nature Energys biogasanlæg behandle mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det vil blive omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger