Afdelingsleder Smør

Thise Mejeri Publiceret 28. december 2018 17:13:11

Kan du sikre en kvalitetsorienteret og effektiv produktion af smørprodukter og videreudvikle et motiverende, positivt arbejdsmiljø for dit team? Så er du måske den nye afdelingsleder hos Thise Mejeri.

Målrettet og kvalitetsminded

Som afdelingsleder i smørproduktionen hos Thise Mejeri får du med reference til produktionschefen det overordnede ansvar for en effektiv drift med afsæt i en grundlæggende passion for produkter, kvalitet og sikkerhed. Du griber bolden ved produktions-, arbejds- og ferieplanlægning - og giver den først videre, når du har fulgt op på fastsatte mål, driftsomkostninger og råvare- og timeforbrug. Du bliver en del af vores HACCP-team og holder et passioneret fokus på ØKO: Økologi, Kampgejst og Ordentlighed, et værdisæt, som du tager videre i et tæt, motiverende samarbejde med øvrige produktionsenheder og afdelingens 12 medarbejdere.

Motiverende og udviklingssøgende

Ledelseserfaring, know-how og en imødekommende personlighed gør dig til en kompetent leder, der vinder naturlig respekt og samarbejder positivt på tværs af organisationen og i ledergruppen. Du har erfaring med Lean- og kvalitetsstyringssystemer som IFS og ISO.

Erfaring fra mejeribranchen er en fordel - men vigtigst er det, at du brænder for god nærværende ledelse og motiveres af at lykkes i hverdagen. Samtidig har du en grundlæggende forståelse for kvalitet, fødevare- og personalesikkerhed, som du sikrer gennem omhyggelig opdatering af og opfølgning på bl.a. arbejdsinstruktioner, recepter og ikke mindst afvigelser.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30% af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN