Bygningsingeniør - Projektleder

Rambøll Esbjerg Publiceret 30. november 2018 14:31:42

Erfaren projektleder

Er du fascineret af store byggeprojekter? Og kan du omsætte din viden og erfaring til fremtids- og kundeorienterede, stærke løsninger? Så er du måske den nye projektleder hos Rambøll i Esbjerg.

Som projektleder hos Rambøll er din hovedopgave at gennemføre relevante projekter med en  professionel, engageret og konstruktiv tilgang, så interessenter og kollegaer føler sig "styret" på den "gode måde". Dine opgaver ligger primært indenfor Rambølls lokale og regionale projekter.

Du indgår med reference til afdelingslederen for ’Byggeri Vest’ i et kompetent team - og bringer din erfaring og dit store kendskab til gennemførelse af større byggeprojekter i spil. Du er fagligt velfunderet med en baggrund som uddannet bygningsingeniør og navigerer hjemmevant i relevante IT-værktøjer.

Energisk teamplayer

Med fokus på deadlines arbejder du målrettet mod kvalitetsorienterede løsninger, som imødekommer kundeønsker og -behov - og kombinerer dine analytiske evner med en stærk forretningsforståelse og en energisk tilgang til dine opgaver. Som menneske er du positiv, imødekommende, hjælpsom og en ægte teamplayer, der bidrager aktivt til en god og inspirerende hverdag - og sidst men ikke mindst deltager du engageret i både ekstern dialog med kunder og internt i virksomheden.

Er det dig, vi søger, så tilbyder vi dig et job med gode udviklingsmuligheder, gode ansættelsesforhold i et velfungerende arbejdsmiljø med gode værdier samt løn og vilkår efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til Rambøll efter aftale med dig.

Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden og leverer inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. På Rambølls Esbjerg-kontor har vi fokus bl.a. på byggeri, transport, vand, miljø & sundhed og energi i lokale såvel som regionale projekter. Læs mere på www.ramboll.dk

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN