printshare

Chefkonsulent, sektion Agro

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Vejle, POULSENPubliceret 22. november 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Chefkonsulent til synlig og professionel brancheorganisation

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Vejle

Chefkonsulent med agronomisk viden til brancheorganisation med 680 medlemsvirksomheder.

Vil du være med til at styrke en professionel brancheorganisation og videreudvikle dens tilbud om rådgivning og uddannelse til medlemmerne? Kan du pleje relationerne til både eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Har du lyst til at samarbejde på tværs af Danske Maskinstationer & Entreprenørers (DM&E) faglige områder og tilbud til medlemmerne? Så er du måske den chefkonsulent, vi søger til DM&E Agro i Vejle.

Som chefkonsulent i brancheorganisationen DM&E’s afdeling for Agro får du ansvaret for den faglige udvikling af området i samarbejde med ledelsen og for vidensdeling og rådgivning af medlemsvirksomheder i samarbejde med den nuværende agro-konsulent. Din primære målgruppe er maskinstationer, men du samarbejder også med organisationens konsulenter inden for DM&E’s øvrige hovedområder. Du opsøger eksisterende og potentielle medlemmer og tilbyder rådgivning og vidensdeling inden for området, og du har ansvaret for efteruddannelsesområdet og for udvikling og afholdelse af kurser, temadage og inspirationsture i både ind- og udland.

Personlig service og aktiv rådgivning

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) er brancheorganisationen for Landbrugsmaskinstationer, entreprenører og kloakmestre samt skoventreprenørvirksomheder. Organisationen er kendt som et videnscenter med et højt og personligt serviceniveau og en aktiv rådgivning af de flere end 680 medlemsvirksomheder, der er organiseret i 13 lokale foreninger og én specialforening. DM&E varetager desuden medlemmernes politiske interesser og sikrer, at de er opdateret på de nyeste lovmæssige krav og forhold. Endvidere tilbydes medlemmerne en lang række fælles services, eksempelvis strategi & ledelse, økonomi & analyse samt arbejdsmiljø.

God netværker med agronomisk viden

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være agronom, jordbrugsteknolog eller agraøkonom. Det vigtigste er, at du har en god agronomisk viden og en solid teknisk viden. Måske har du erfaring fra området, enten som rådgiver, sælger eller underviser, og måske har du praktisk erfaring fra et landbrug eller en maskinstation. Du sætter pris på et godt samarbejde med kompetente kolleger, og du brænder for at opdyrke og pleje gode eksterne relationer. Du får en vigtig rolle i en stærk brancheorganisation med dygtige kolleger og spændende udfordringer.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DM&E og DM&E Agro

DM&E har flere end 680 medlemsvirksomheder og 17 ansatte. DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og rådgivning at lette dagligdagen for medlemmerne. DM&E Agro søger at bidrage til optimal drift af den moderne maskinstation, gennem information, rådgivning og indflydelse på faglige og politiske forhold og rammevilkår.

Tip en venAndre stillinger