printshare

Teknisk rådgiver til globalt førende leverandør af ’fluid systems’

Swagelok Danmark, Esbjerg, POULSENPubliceret 25. november 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Serviceminded teknisk rådgiver med ledelsespotentiale til global fluid systems-virksomhed.

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser i både produkter og kunderelationer? Er du udadvendt og kan du yde en god teknisk kundeservice og styre produktleverancer fra ordre til levering? Har du lyst til en stilling, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt med sigte på at få ansvaret for virksomhedens leveringer i Danmark? Så kan du være den tekniske rådgiver, vi søger til Swagelok Danmark.

Som teknisk rådgiver styrer du opbygningssager og leverancer fra ordre til aflevering af Swageloks vitale komponenter til fluid systems. Du samarbejder med logistikafdelingen om at skaffe de nødvendige produkter fra Swagelok og andre leverandører og sikrer god kundeservice med salgsteknisk rådgivning. Du behandler forespørgsler og udarbejder tilbud og sørger for teknisk dokumentation. Overordnet bidrager du til den positive udvikling af afdelingen og arbejder hen mod at blive ansvarlig for alle Swagelok's opbygningssager fra Danmark og for medarbejderne på værkstedet.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold i hele verden. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark, Færøerne, Grønland, Island og Ukraine. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden. Det gælder også i forholdet til kunderne inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi.

Serviceminded tekniker med gode kommunikationsevner

Du har formentlig en relevant teknisk baggrund. Det kan være en uddannelse som håndværker, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende, gerne suppleret med erhvervserfaring fra en teknisk industrivirksomhed inden for anlæg, maskiner, gas, hydraulik eller komponenter - og du kommer måske fra en salgs- og serviceorienteret virksomhed.

Du kommunikerer godt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt og arbejder målrettet og serviceorienteret. Kendskab til styring af projekter samt Inventor 3D vil være en fordel, men ikke et krav. Du bliver en del af en virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier som kvalitet og konstant forbedring.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

Tip en venAndre stillinger