Udviklingschef

ENKOTEC i Skanderborg Publiceret 8. februar 2019 15:22:11

Udviklingschef (R&D Manager)

med passion for finmekanik og intelligente løsninger

Brænder du for Industri 4.0 - og kan du koble Big Data med eksisterende maskiner og værktøjer og drive udviklingen af intelligente fremtidsløsninger? Og samtidig samarbejde nærværende og hands-on med dit team? Så er du måske den rette kandidat til den ledige stilling som udviklingschef hos ENKOTEC.

 

Velfunderet og fremtidsorienteret 

Som R&D Manager indgår du i ledergruppen med reference til CEO og står i spidsen for virksomhedens udviklingsafdeling. Du motiveres af at kombinere muligheder på styringssiden med mekanisk udvikling, dataopsamling og -analyse og har et skarpt blik på Industri 4.0. Med det afsæt driver du i tæt samspil med interne og eksterne ressourcer udviklingen af intelligente maskiner, automatisering og fremtidsorienterede løsninger. Din projektstyring er målrettet og velfunderet, du trives med internationale samarbejdspartnere - og holder fokus uden at gå på kompromis med din rolle som motiverende drivkraft i hverdagen. Forstår du at bringe dit potentiale i spil, får du hos ENKOTEC en inspirerende hverdag, spændende udfordringer og gode ansættelsesforhold.

Teamorienteret og ambitiøs

Med en stærk faglig indsigt i mekaniske og intelligent styrede anlæg arbejder du involverende og dynamisk mod virksomhedens, afdelingens og egne mål. Du kombinerer din baggrund som f.eks. ingeniør eller maskinmester med erfaring fra maskinbyggerbranchen og har en veldokumenteret ledelseserfaring, der sikrer dig en naturlig autoritet, som du forvalter relationsskabende og med gode sociale kompetencer. Din dynamiske og idérige personlighed gør dig til en inspirerende, positiv sparringspartner både for dit team og på tværs af organisationen.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

ENKOTEC A/S blev grundlagt i 1981 og har siden været synonym med markedsføring & salg af high-speed, højkvalitets sømmaskiner og relateret udstyr - såvel stand alone maskiner som fuldt automatiserede procesløsninger til hele verden. Virksomheden, som har hovedkontor i Skanderborg, er i markant, positiv udvikling. Se mere på www.enkotec.com

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN