Projektleder

Vestas industrial cooling (Lem), POULSEN

Projektleder til førende global leverandør af køletårne

Vestas industrial cooling, Lem

Målrettet og kommercielt minded projektleder til internationale kunder og projekter.

Vil du have en central plads på et internationalt hold, der arbejder for at levere nogle af verdens bedste køletårne til industrier i hele verden? Kan du styre projekter fra start til slut og undervejs navigere sikkert og målrettet blandt interne og eksterne stakeholders? 

Så er du måske den projektleder, vi søger til Vestas industrial cooling.

Som projektleder hos Vestas industrial cooling får du en varieret hverdag med ansvar og indflydelse i en international og ambitiøs vækstvirksomhed. 

Selvstændigt ansvar og stærke relationer

Du får selvstændigt ansvar for dine egne projekter hos store internationale kunder og bliver omdrejningspunkt for kommunikationen med både interne og eksterne stakeholders. Du bliver desuden kontaktperson for supervisorer i både ind- og udland. Derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere med både kunder og kolleger på alle niveauer og på tværs af kulturer, og at du med din naturlige gennemslagskraft også er en troværdig sparringspartner på byggepladserne rundt om i verden. Fordi du er opsøgende og generelt motiveres af kontakten med andre mennesker, falder det dig naturligt at skabe og pleje de gode relationer gennem hele processen.

Køletårne i høj kvalitet til hele verden

Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas Aircoil og har siden leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas Industrial Cooling producer både standard køletårne og fulde turn-key løsninger med fokus på optimering af energiforbruget, levetid og lav life cycle cost, der tager højde for både økonomi og miljø.

Engagement, kommunikation og kommercielt mindset

Du er formentlig uddannet konstruktør, bygningsingeniør, maskinmester eller lignende. Alternativt har du relevant erfaring med både større og mindre byggeprojekter fra en entreprenørvirksomhed. Du har erfaring med projektledelse, gerne på internationalt niveau, og en solid forståelse for projektøkonomi, og du har oparbejdet en naturlig evne til at planlægge projekter og overholde deadlines. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø og forventeligt have 30-40 rejsedage om året. Derfor forventes det, at du kan begå dig professionelt på engelsk, og det er en fordel, at du har erfaring med kommunikation på tværs af kulturer. 

Dit engagement og din vedholdenhed kombineret med dit kommercielle mindset gør dig til et naturligt og troværdigt omdrejningspunkt for kommunikation og sparring med de forskellige stakeholders i projekterne. Som person er du selvstændig, imødekommende og løsningsorienteret. Du har erfaring med ERP-systemer og kendskab til internationale kontrakter, risikostyring, budgettering og økonomiopfølgning og -rapportering. 

Der venter dig en spændende og alsidig stilling i et ambitiøst, internationalt miljø med dedikerede kolleger og gode muligheder for professionel og personlig udvikling.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Vestas industrial cooling

Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har siden 1985 leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

Tip en venAndre stillinger