Salgsansvarlig til moderne leverandør af kvalitetsmaskiner

HCP Danmark, Krogager ved Grindsted, POULSEN

Salgsansvarlig til moderne leverandør af kvalitetsmaskiner

HCP Danmark, Krogager ved Grindsted

Energisk salgsansvarlig med teknisk forståelse til anerkendt, nordisk maskinleverandør.

Vil du have ledelsesansvaret for den danske afdeling i en velkonsolideret virksomhed med stærke traditioner? Kan du både planlægge og udføre udvikling af forhandlere og varetage direkte salg til større kunder? Har du teknisk forståelse og evne til at følge dine opgaver til dørs? Så er du måske den salgsansvarlige, vi søger til HCP Danmark.

Som salgsansvarlig i HCP Danmark bliver du leder af virksomhedens danske afdeling med 10 medarbejdere og får hovedansvar for salg af virksomhedens produktsortiment, som består af Iseki og MultiOne kompakttraktorer og minilæssere, i Danmark. Dine opgaver omfatter koordinering af forecasts, ordrer og indsalg til HCP’s forhandlere, og du står desuden for at planlægge og udføre udviklingen af forhandlerleddet. Derudover varetager du, sammen med forhandler, det direkte salg til større kunder såsom kommuner, boligforeninger og udlejningsfirmaer og får ansvar for udvikling af de distrikter, hvor HCP ikke er til stede i dag. I dit arbejde binder du de enkelte afdelinger i huset sammen og koordinerer opgaverne med afdelingerne i Norge og Sverige.

Moderne virksomhed med stolte traditioner

HCP importerer, distribuerer og servicerer maskiner til landbrugssektoren og den grønne sektor i Danmark, Norge, Sverige og Finland gennem regionale salgsselskaber og lokale forhandlere. Salgsselskaberne og forhandlerne styrkes gennem centrale supportfunktioner i Krogager og får administrativ support og produktsupport fra virksomhedens produktspecialister.Både salgsselskaber og lokale forhandlere drager nytte af en professionel logistikafdeling, som håndterer modtagelse og afsendelse af alle reservedele og maskiner.

Energi, dedikation og teknisk forståelse

Du har teknisk forståelse, og din energi og dedikation gør, at du følger opgaverne fra start til slut. Du behersker dansk og engelsk og arbejder med direkte reference til virksomhedens ejer. Hos HCP bliver du en del af en virksomhed med et stærkt værdisæt og et solidt fundament. Virksomheden er dedikeret til at yde god service døgnet rundt og til langvarige, bæredygtige relationer med både kunder og leverandører.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 Om HCP

HCP importerer selvkørende maskiner og redskaber fra anerkendte producenter til landbrugs- og parksektoren og distribuerer dem til hele det nordiske marked. HCP er en moderne virksomhed med et solidt grundlag. Siden 1870 har ejerskabet været centreret omkring den grundlæggende familie, som stadig, i samarbejde med en professionel bestyrelse, udgør en aktiv ledelse. Det er HCP’s vision at ekspandere, styrke positionen og opnå den højest mulige markedsandel. Se mere på hcpetersen.dk.

Tip en venAndre stillinger