Driftsdirektør til historisk gods med professionelt land- og skovbrug

Hvidkilde Gods ved SvendborgPubliceret 9. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsdirektør til historisk gods med professionelt land- og skovbrug

Hvidkilde Gods ved Svendborg

Driftsdirektør med økonomisk indsigt og strategisk forståelse til Hvidkilde Gods på Sydfyn.

Vil du være ansvarlig for den daglige drift af virksomheden Hvidkilde Gods, der omfatter både jord- og skovbrug samt boligudlejning? Kan du desuden, med både hjerne og hjerte på rette sted, være en fortrolig og kompetent sparringspartner for godsejeren i den fortsatte strategiske udvikling af godset og de forskellige dele af forretningen? Så kan du være den driftsdirektør, vi søger til en af Danmarks smukkest beliggende virksomheder med en lang og stolt historie.

Som driftsdirektør bliver du den primære og samlende figur i den daglige drift af Hvidkilde Gods. Med reference til godsets ejer får du ansvaret for godsets administration og for afdelingslederne for hvert af de tre forretningsområder: Jordbrug, skovbrug og udlejning ejendomme i tilknytning til godset. Ejeren er også i et vist omfang involveret i driften, men ønsker primært at beskæftige sig med den strategiske og økonomiske udvikling af forretningen. Her ønskes det, at du som fortrolig samtalepartner kan bidrage med kompetent og konstruktiv strategisk sparring.

Moderne virksomhed med stolt historie

Hvidkilde Gods’ historie strækker sig tilbage til 1300-tallet og er i dag en virksomhed med 22 ansatte, der driver 1750 hektar skovbrug, 1200 hektar landbrug og 70 udlejningsejendomme omkring godset. Godset spiller en væsentlig rolle i lokalsamfundet og har desuden en stor berøringsflade til en lang række andre interessenter, heriblandt politikere og organisationer. Den nye driftsdirektør forventes at have både interesse for, og evner til, at opretholde et positivt forhold til alle interessenter, så godsets gode renommé i lokalområdet opretholdes.

Hvidkildes tre primære forretningsområder har hver deres afdelingsleder med reference til den kommende driftsdirektør, der også bliver ansvarlig for godsets administration, hvor trådene samles, og overblikket skabes.

Erfaren leder med økonomisk baggrund

Du har formentlig en baggrund som revisor, cand.merc.aud. eller en tilsvarende driftsøkonomisk uddannelse. Vigtigst er dog, at du har drifts- og ledelsesmæssig erfaring, gerne inden for land- og skovbrug, og at du bliver motiveret af et arbejde og en arbejdsplads, hvor også bløde værdier, situationsfornemmelse og respekt på tværs af organisationen er væsentlige faktorer.

Du får både drifts-, ledelses- og budgetmæssigt ansvar i samarbejde med afdelingslederne og godsets eksterne økonomiske samarbejdspartner. Desuden bliver du godsejerens fortrolige sparrings- og samtalepartner omkring både drift og fortsat udvikling af Hvidkilde.

Danmarks måske smukkeste arbejdsplads

Hvidkilde er på mange måder mere end en arbejdsplads. De historiske bygninger, den smukke beliggenhed og de stolte traditioner udgør en både forpligtende og fascinerende ramme om en spændende hverdag, hvor det falder naturligt at engagere sig og tage ansvar. Det vil du opleve, når du besøger godset, og som den nye driftsdirektør vil du efterfølgende opleve det hver dag, du møder på arbejde.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Hvidkilde Gods:

Hvidkilde Gods ejes og drives i dag af Carl Johan greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han har ejet det siden 2018, hvor han overtog det fra sin far Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Godset som virksomhed består af flere ben: Landbrug, skovbrug, boligudlejning, jagt og en masse andre aktiviteter som kommer befolkningen på Sydfyn og gæster og turister omkring Hvidkilde til gode.

Tip en venAndre stillinger