printshare

Finance Manager/CFO

World Marine Offshore A/S, POULSENPubliceret 30. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Finance Manager/CFO til specialiseret, internationalt rederi

World Marine Offshore A/S, Esbjerg

Udviklingsorienteret og operationel Finance Manager/CFO til spændende special-rederi.

Vil du bidrage til den fortsatte udvikling af en ambitiøs leverandør til den internationale offshore vind-industri? Har du solid erfaring med både økonomistyring, rapportering og udarbejdelse af business cases, og kan du trives på alle niveauer i et internationalt team? Så kan du være den CFO med ansvar for Finance, Administration og IT, vi søger til World Marine Offshore A/S med hovedkontor i Esbjerg.

Som CFO hos World Marine Offshore (WMO) bliver du en del af ledergruppen med reference til virksomhedens CEO. Du får ansvaret for både budgetter, økonomistyring, rapportering og regnskaber i virksomheden og dens danske og udenlandske datterselskaber, og du agerer finansiel og økonomisk sparringspartner for både CEO og bestyrelse. Du får desuden ansvaret for etablering, udvikling og ledelse af økonomiafdelingen og tre medarbejdere samt for digitalisering og automatisering af de administrative processer.

Stærk leder med forretningsforståelse og hands-on erfaring

Du har en relevant videregående, økonomisk uddannelse, en cand.merc.aud. eller en HD-regnskab og mindst fem års erfaring inden for finansområdet i en global virksomhed. Din gennemprøvede økonomiske værktøjskasse rummer bl.a. en solid forståelse for udvikling af business cases, budgetprocesser og regnskabsprincipper. Dermed understøtter du både driften og udviklingen af forretningen med relevante analyser, vejledning og rapportering.

Hos WMO bliver du en del af en virksomhed, hvor der er kort fra idé til handling. Vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø og at vi i fællesskab kommer godt i mål.

Som person er du tillidsvækkende, energisk og ambitiøs, og professionelt har du en datadrevet og analytisk mentalitet og er drevet af innovation. Du får en både strategisk og operationel nøglerolle i en international vækstvirksomhed, som du i samarbejde med den øvrige ledelse og bestyrelsen løfter til næste niveau ved at udvikle og eksekvere en ambitiøs vækststrategi.

International serviceleverandør til offshore

WMO servicerer virksomheder fra hele værdikæden inden for offshore vind-industrien, primært i Europa og Asien. Virksomheden har afdelinger og egne fartøjer i hhv. Esbjerg og Taiwan og beskæftiger sig hovedsageligt med logistik og transport af personel og materiel til offshore-installationer (CTV-operationer) samt nøglefærdige service- og logistikløsninger til specialopgaver på offshore vindmølleparkerne. Virksomheden er grundlagt i 2012 og har i dag 90 ansatte.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om World Marine Offshore A/S

World Marine Offshore A/S (WMO) is a pioneering shipping company within Crew transfer and maritime logistical project service within offshore Wind. WMO is operating in the European market and Asia. WMO has joint ventures with strong partners in France and Taiwan delivering on local content. WMO is one of the leading providers of safe and efficient personnel transfer using its versatile CTV fleet including our own design - the INERTIA hybrid fuel trimarans. WMO has 90 employees of which 20 working onshore, while the remainder working offshore. WMO and joint ventures has a fleet of 11 CTV vessels in Europe and 4 in Taiwan, the fleet include 4 new builds underway. WMO project portfolio includes the majority of the known offshore wind farms in Europe and Taiwan. Clients are based in the entire value chain in Offshore Wind. From Construction over "Substation Commissioning" to Balance of Plant (maintenance).

Tip en venAndre stillinger