POULSEN søger Salgs- og projektingeniør for COLT, Esbjerg

COLT, EsbjergPubliceret 8. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

CO & LT, Esbjerg

Salgs- og projektingeniør til design, salg og projektering af brandventilation og afskærmning.

Vil du være en del af en spændende virksomhed med speciale i brandventilation, naturlig ventilation og solafskærmning? Kan du med din faglige dygtighed og målrettede tilgang designe og sælge tekniske løsninger til byggeriet? Så kan du være den salgs- og projektingeniør, vi søger til COLT i Esbjerg. Du vil naturligvis blive grundig oplært.

Som salgs- og projektingeniør COLT får du, efter indkøring, ansvaret for salg af tekniske kvalitetsløsninger inden for brandventilation, naturlig ventilation og solafskærmning til byggeriet. Dine opgaver omfatter design af løsningerne, tilbudsgivning og kontrakter samt levering af færdige projekter. Dermed får du en både central og alsidig rolle i en spændende og specialiseret virksomhed, hvor du refererer direkte til indehaverne.

Erfaren kvalitetsleverandør

CO & LT har 25 års erfaring i rådgivning og salg af COLT Internationals produktprogram inden for ventilation og afskærmning. Virksomheden leverer alt fra rådgivning og design af løsninger til levering af de nødvendige produkter og montage af færdige projekter inklusive de nødvendige myndighedsgodkendelser.

Dygtig tekniker med forretningsforståelse

Du har en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende, og du har måske erfaring med relevante opgaver i forløbet fra salg over projektering til levering af færdige projekter.

Med din faglige dygtighed og klare kommunikation, skaber du respekt og troværdighed om din person. Du er vedholdende, struktureret og målrettet i din måde at arbejde på, og du har både gode analytiske evner, forretningsforståelse og sans for kvalitet. Du kommunikere på både dansk og engelsk på et godt niveau, og som person er du sympatisk og respektfuld over for andre mennesker.

Du får en nøglerolle i en virksomhed med mange års erfaring og fokus på kunder, kvalitet og brandsikkerhed.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om CO & LT

CO & LT ApS arbejder med løsninger indenfor brandventilation og naturlig ventilation samt specialløsninger til solafskærmning. Virksomheden har arbejdet med Colt Internationals brede produktprogram i 25 år og tilbyder gode råd i designfasen, levering af de nødvendige produkter samt montage. COLT er certificeret til projekter indenfor mekanisk og termisk brandventilation.

Om POULSENs klient: Se mere på https://www.coltinfo.dk/

 

Tip en venAndre stillinger