printshare

Konstruktør med SolidWorks og AutoCad kompetencer

VL STAAL a/s i Esbjerg, POULSENPubliceret 1. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Konstruktør

- med SolidWorks og AutoCad kompetencer

Har du har potentialet til at udvikle dig fra en kompetent konstruktør til en stærk projektleder, så grib chancen for at bevise det i et udadvendt job hos VL STAAL a/s i Esbjerg.

Du brænder for rollen som "nøgleperson" på konstruktionsområdet

Detaljeorienteret og opsøgende

Som konstruktør i projekt- og konstruktionsafdelingen arbejder du målrettet med konstruktion og tegning og tilsvarende med detailtegninger, styklister, pakke- og forsendelseslister.

Du følger op og holder overblikket over både egne og afdelingens aktuelle projekter. Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kolleger, produktion, underleverandører og kunder sikrer du samtidig flow i både det interne og det eksterne samarbejde.

Entusiastisk holdspiller

Om du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller har hårdværksmæssig baggrund, er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er en dygtig konstruktør med god tegningsforståelse, og at du kan anvende 3D (Solid Works) og AutoCAD. Din personlighed betyder, at du har drive til at blive "nøgleperson" på konstruktionsområdet, der i et team af gode kollegaer kan matche virksomhedens forventninger til kvalitet, udvikling, selvstændighed og samarbejde. Et godt sprogligt niveau på engelsk og tysk er en absolut fordel.

Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i et inspirerende miljø med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en solid, fremtidsorienteret virksomhed. Gage og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

VL Staal A/S er blandt de førende virksomheder i Europa inden for design, produktion og servicering af fritstående skorstene. Virksomheden er ejet af franske Poujoulat Group og spiller en væsentlig rolle i gruppen. Kunderne er typisk kraftvarmeværker, skibsværfter, kedelfabrikanter og produktionsvirksomheder. Kundegruppen omfatter desuden industrielle entreprenører, som står for hovedentrepriserne. VL Staal producerer desuden stålkonstruktioner som underleverandør til andre industrier. Poujoulat Group er fokuseret på at udvikle løsninger i forhold til at optimere skorstenens egenskaber. Indsatsområderne er typisk inden for filtration, kvalitet, akustik, monitorering og varmegenvinding (energieffektivitet). Innovation er således et centralt tema for gruppen, og man reinvesterer en stor del af indtjeningen i R&D og forretningsudvikling. VL Staal A/S er beliggende i Esbjerg og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Læs mere på www.vlstaal.com

Tip en venAndre stillinger