Driftslederassistent med ambitioner til moderne biogasanlæg

Nature Energy Månsson A/S, BrandePubliceret 1. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent med ambitioner til moderne biogasanlæg

Nature Energy Månsson A/S, Brande

Udviklingsorienteret driftslederassistent med lederpotentiale til grøn virksomhed i hastig vækst.

Vil du være med til at optimere sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du ambitioner om både personlig og professionel udvikling, og kan du selvstændigt drive drifts- og optimeringsprojekter? Så er du måske den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Månsson understøtter du driftslederen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg, og du bliver samtidig en del af en virksomhed i hastig vækst med 11 biogasanlæg og flere end 250 ansatte i hele Danmark. Du får indflydelse på kvalitet og sikkerhed i både drift og udvikling af anlægget i Brande, og du har evner og vilje til selvstændigt at drive projekter inden for både drift og optimering. Da der er tale om en udviklingsstilling, har du både ambitioner og potentiale til at udvikle dig som leder.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet.  

Ambitioner om udvikling og ledelse

Din baggrund kan være maskinmester eller lignende. Du har ikke nødvendigvis erfaring som leder, men du har et ønske om at blive det. Hvis du har kendskab til SCADA-systemer og erfaring fra produktions- eller procesanlæg er det en fordel. Du indgår i anlæggets driftsteam og i den etablerede vagtordning, og derfor er det en forudsætning, at du bor inden for en halv times transport fra anlægget.

Nature Energy tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunder og partnere en god oplevelse er, at de, der arbejder hos virksomheden, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger Nature Energy stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 vil Nature Energys biogasanlæg behandle mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det vil blive omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger