Bogholder / Økonomiassistent

Henrik Skov Christensen A/SPubliceret 17. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Bogholder / Økonomiassistent til transportvirksomhed med fokus på fleksibilitet og kvalitet.

Har du en stærk økonomisk baggrund, og kunne du tænke dig at arbejde bredt inden for bogholderiets opgaver? Arbejdsopgaverne spænder bredt, fra administration og optimering af kreditor- og debitorbogholderi, herunder kontrol af salgsordrer, kilometerregnskaber, bankafstemninger, og evt. momsindberetninger, samt bistå med diverse afstemninger ved månedsafslutninger?

Du bliver en del af økonomi-/administrationsafdelingen i en transportvirksomhed, der ser kundeservice og et godt internt arbejdsmiljø, som hinandens forudsætninger.

Din professionelle baggrund

Du har en relevant baggrund/uddannelse som bogholder eller revisorassistent. Du har erfaring med at håndtere ovennævnte områder, gerne fra transportbranchen eller anden driftsorienteret virksomhed. Du har et godt IT-kendskab (MS Office - specielt Excel og MS Dynamics NAV). Du behersker dansk og engelsk på et godt niveau.

Din personlige baggrund

Med din autoritet og faglige dygtighed skaber du en naturlig respekt omkring dig. Du er vedholdende og struktureret i din arbejdsform og besidder et godt overblik, hvilket også gør dig i stand til at bevare roen i pressede situationer. Du har en naturlig respekt for andre mennesker og sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines og i at sikre kvalitet og god service både internt og eksternt. Dermed bliver du en del af det gode samarbejde på tværs af en organisation præget af tillid og ansvar. 

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Henrik Skov Christensen A/S

Henrik Skov Christensen A/S er en transportvirksomhed beliggende i Esbjerg. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og råder i dag over 82 trækkere. Der er 11 ansatte i Danmark 5 i Rumænien og desuden repræsentation i Tyskland. Henrik Skov Christensen A/S tilbyder mange forskellige typer transporter, eksempelvis dag-til-dag leveringer, farligt gods (ADR), Fulload, samt partlæs i Danmark og meget mere. Virksomheden fokuserer på et godt og fleksibelt samarbejde med kunderne og et tillidsfuldt, internt arbejdsmiljø. Se mere om virksomheden på www.hschristensen.dk

Tip en venAndre stillinger