Servicechef

P. Christensen Østerbro, P. Christensen A/S

SERVICECHEF TIL P. CHRISTENSEN ØSTERBRO

Bring dit skarpe overblik og dine gode lederevner i spil og vær med til at styrke og udvikle driften af vores eftermarkedsaktiviteter i vores moderne multibrand forretning. Vi har muligheden for dig, som brænder for motiverende ledelse, god kundeservice og det stærke samarbejde, som sikrer vores videre succes og performance i vores forretning på Østerbro.

 

MOTIVERENDE LEDELSE OG UDVIKLING AF INTERNE PROCESSER

Hos P. Christensen Østerbro søger vi en Servicechef, som via høj kundetilfredshed, gode kundeoplevelser og høj medarbejdertilfredshed skal sikre, at vi er den foretrukne samarbejdspartner i vores region på vores mærker Peugeot, Citroen, Fiat, Jeep, Honda, VOYAH og Hongqi. Som vores nye Servicechef vil du få til ansvar at lede vores eftermarked, således vi opnår endnu højere effektivitet og medarbejdertilfredshed på eftermarkedet. Her skal du sikre, at du sammen med dit ledelsesteam og medarbejdere leverer en professionel og serviceminded kundemodtagelse, rådgivning samt tilbudsgivning til vores kunder, således vi sikrer den bedste kundeoplevelse hver gang.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores erfarne Værkstedschef, som refererer direkte til dig.  I skal i samarbejde med værkstedet og reservedelsafdelingen, stå for at kvalitetssikre og udvikle de interne processer på eftermarkedet samt bidrage til et stærkt samarbejde og sammenhold på tværs af huset. Du vil blive ansvarlig for at sikre opnåelse af budgetmål, som opnås igennem motiverende og synlig ledelse samt sammenhold og samarbejde på tværs af afdelingerne.

 

ØJE FOR KUNDEN & MEDARBEJDERNE

Personligt besidder du et naturligt ledertalent og formår at samle og motivere et team til at præstere det ypperste for således at sikre høj effektivitet og god kundetilfredshed. Du er udadvendt og løsningsorienteret og sætter en ære i altid at levere høj kvalitet i det udførte arbejde, og du forstår at udvikle både forretningen og dine medarbejdere i en positiv retning. 

 

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført i uge 23 og 24 og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Martin Ring Bjørnelund på telefon 2720 9591.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret17. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktLisette Ellegaardlme@pchristensen.dk+45 60100008

Arbejdsstedets adresseRovsingsgade 30, 2100 København Ø, DanmarkÅbn i Google Maps