Erhvervsrådgiver, lastbiler

P. Christensen Padborg, P. Christensen A/S

Brænder du for opsøgende salg gennem stærke relationer, og motiveres du af at finde de bedste løsninger til kundernes behov? - så er du muligvis vores nye Erhvervsrådgiver til lastbiler, der gennem stærkt samarbejde skal være med til at sikre høj performance og unik kundeservice hos P. Christensen A/S.  

Hos P. Christensen Padborg er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-, og lastbiler, og vi søger lige nu en ny kollega til teamet for salg af nye Mercedes-Benz lastbiler. Som vores nye Erhvervsrådgiver for lastbiler får du en yderst spændende stilling, hvor du vil få meget medindflydelse for dine arbejdsopgaver og hverdag. Du vil ligeledes komme til at få mange snitflader ud i organisationen herunder koordinering med bl.a. værkstedet samt med vores samarbejdsrelationer ift. opbygning, hvor du skal være med til at sikre høj performance og en unik kundeservice. 

Vi er gennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor vi brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab.  Ligeledes er der gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. 

Dine primære opgaver vil være: 

  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle kunder i vores distrikt
  • Konfigurering af lastbiler efter kundernes behov
  • Udarbejdelse af tilbud og kalkulationer
  • Overlevering og gennemgang af lastbiler
  • Deltagelse i kundearrangementer og messer
  • Proaktiv deltagelse i udvikling af nye salgsinitiativer

Vi søger dig som: 
Har erfaring fra en lignende stilling med B2B og relationsskabende salg, hvor du har været vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, konfigurering, tilbud m.m. Alternativt kommer du med anden erfaring inden for transportbranchen eller opbygning af lastbiler, hvor du har en stor passion for lastbiler. 

Som person er du målrettet og resultatorienteret samt initiativrig ift. nye muligheder. Du sætter en ære i at give de bedste kundeoplevelser i hele kunderejsen, hvor du har styr på detaljerne og værdsætter dine relationer til kunderne samt er pålidelig og ærlig. Dertil har du stort fokus på stærkt samarbejde med dine kolleger og eksterne samarbejdspartnere, så I altid spiller hinanden gode. 

Skal du med på holdet? 
Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil den rette kandidat er fundet.    

Ved spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef for lastbiler Alexander Dankiewicz på telefon 2522 2821.

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Tip en venAndre stillinger

Publiceret30. april 2024

AnsøgningsfristLøbende

KontaktLisette Ellegaardlme@pchristensen.dk+45 60100008

Arbejdsstedets adresseIndustrivej 17, 6330 Padborg, DanmarkÅbn i Google Maps