Bogholder til familieejet landbrugskoncern

Ny Endrupholm A/S, Grindsted, POULSEN

Bogholder til familieejet landbrugskoncern
Ny Endrupholm A/S, Grindsted

Detaljeorienteret bogholder til Danmarks største griseproducent.

Er du detaljeorienteret, selvkørende og forstår regnskabets mange facetter? Bliver du motiveret af en arbejdsdag med afvekslende opgaver inden for bogholderi? Og vil du være en del af Danmarks største griseproduktion. Så kan du være den bogholder, vi søger til Ny Endrupholm A/S i Grindsted.

Som bogholder hos Ny Endrupholm A/S kan du se frem til en arbejdsdag med god variation i opgaverne i en uformel arbejdskultur.

Ansvar og hovedopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte finans-, debitor- og kreditorbogholderi, faktureringer, momsopgørelser og indberetninger, bogføring af købsbilag, lønadministration, herunder refusion, afstemninger m.m. samt at bidrage til månedsafslutning. Dertil kommer diverse administrative ad hoc-opgaver i virksomheden. 

God regnskabsforståelse
Du er formentlig en erfaren bogholder, der trives med en bred vifte af opgaver og har god regnskabsforståelse. Det er vigtigt, at du har erfaring med gængse økonomisystemer (gerne kendskab til e-conomics), lønsystemer og Excel. Som person er du effektiv og arbejder struktureret og fokuseret. Det er også vigtigt, at du trives i en uformel arbejdskultur, hvor man hjælper hinanden.  

Spændende muligheder i en nyoprettet stilling
Du får et tæt samarbejde med en anden bogholder samt de øvrige medarbejdere på kontoret. Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil der være en vis mulighed for at tilpasse stillingens indhold ud fra dine kompetencer og erfaringer.

Arbejdssted og arbejdstid
Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Grindsted, og arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt.

Ansøgning og kontakt 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Ny Endrupholm A/S

MLM Group A/S består af en række driftsselskaber, som primært beskæftiger sig med griseproduktion i full-line produktion, dvs. fra fødsel til slagtning. Koncernen, også kaldet Ny Endrupholm, forventer i 2024 at producere 380.000 slagtegrise parallelt med drift af ca. 2900 hektar agerjord.

Tip en venAndre stillinger