Landbrugsrådgiver Erhvervscenter Odense

Fynske Bank A/S Publiceret 13. september 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Fynske Bank er inde i en særdeles positiv udvikling. Nye kunder finder vej til banken og derfor søger vi en dygtig landbrugsrådgiver til vores Erhvervscenter i Odense.

Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Vores afdeling i Odense er beliggende i centrum og består af 20 passionerede og kompetente medarbejdere, hvor du bliver en del af vores erhvervscenter på 10 kollegaer.

Vi har et godt fællesskab, højt til loftet og fleksible rammer.

Tip en venDetaljer

Kunderådgiver Middelfart

Fynske Bank A/S Publiceret 8. september 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning?

Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Vi kendetegnes ved et godt kollegaskab, højt til loftet og fleksible rammer med indflydelse på opgaver og planlægning af dagen.

Tip en venDetaljer

Kunderådgiver Fredericia

Fredericia Afdeling, Fynske Bank A/SPubliceret 31. august 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Hvis du vil være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning, så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.