Afdelingsleder til AML

Fynske Bank A/S Publiceret 17. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at gøre en forskel i bekæmpelse af hvidvask? Brænder du samtidig for ledelse? Så har du nu muligheden for at kombinere dette i jobbet som afdelingsleder til vores operationelle AML-team i Fynske Bank.

Fynske Bank er inde i en spændende udviklingsrejse, hvor bankens bidrag til forebyggelse af økonomisk kriminalitet i samfundet anses for en vigtig opgave - både for vores kunder og samfundet i særdeleshed. 
Som led i det ansvar, er opgaverne omkring den operationelle håndtering af KYC, ODD og transaktionsovervågning samlet i et nyt AML-team. Teamet har brug for en leder, som kan understøtte den strategiske retning og samtidig være med til at løse hverdagens opgaver. 

Jobbet
Som afdelingsleder for AML får du mulighed for at arbejde på det strategiske og operationelle niveau, når retningerne for bankens samlede AML-enhed skal fastsættes og eksekveres. Du får således mulighed for stor indflydelse på retning og etablering af passende opgaveløsning. Du vil få et tæt samarbejde med bankens hvidvaskansvarlig og afdelingschefen, ligesom du vil skulle samarbejde med kolleger bredt i banken. Udover at arbejde med et spændende fagområde, som konstant er i udvikling, får du muligheden for at arbejde med personale- og driftsledelse. 

Teamet arbejder primært med kundekendskab, transaktionsovervågning, alarmbehandling og underretninger til Hvidvasksekretariatet. I samarbejde med den hvidvaskansvarlige afdækkes desuden løbende risiko og kriminalitetstyper, som et vigtigt element i tilpasningen af bankens overvågning.  
Derudover samarbejder teamet med BEC, som er bankens datacentral for systemunderstøttelse og -udvikling, hvor løbende sparring, afstemning og test foretages i teamet.

Du lykkes i jobbet når:
-    Du gennem ledelse skaber et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er engagerede og skaber gode resultater. 
-    Du aktivt bidrager til personlig- og faglig udvikling, så banken sikrer en høj kvalitet i opgaveløsning på området.
-    Du kan samarbejde om at skabe den røde tråd i processer på tværs af opgaver og tværorganisatoriske snitflader, så du sikrer effektive processer.
-    Du kan bidrage til udarbejdelse af handlingsplaner på området, herefter planlægge, prioritere og eksekvere sammen med teamet.
-    Du er en aktiv del af de daglige opgaver og går forrest i at arbejde ud fra de retningslinjer, du udarbejder i samarbejde med teamet og den hvidvaskansvarlige.

Vi forventer, at:
-    Du har erfaring indenfor bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, gerne KYC og/eller AML alarmbehandling.
-    Du har erfaring med ledelse. Dette kan være i form af team- eller produktledelse, hvor fremdrift er skabt ved indirekte ledelse og/eller personaleledelse.
-    Du arbejder struktureret og med god procesforståelse.
-    Du besidder stærke samarbejdsevner og trives med mange snitflader.

Kort om Fynske Bank
Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:
•    Troværdighed
•    Nærvær
•    Købmandskab og
•    Fremsyn.
Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og tæt på vores kunder, og vores pejlemærke er en forretningsmæssig vækststrategi.

Ansøgning 
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte IT-chef Henriette Uglebjerg Føns på tlf.: 24 78 86 20.
Samtaler holdes løbende.

Tip en venDetaljer

Erfaren erhvervsrådgiver til Trekantområdet

Kolding, Fynske Bank A/SPubliceret 15. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Fynske Bank er inde i en særdeles positiv udvikling. Nye kunder finder vej til banken og derfor søger vi en dygtig og erfaren erhvervsrådgiver til vores erhvervscenter beliggende i Kolding. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Vores erhvervscenter i Kolding er en del af Region Kolding, som består af 4 filialer (Middelfart, Fredericia, Børkop og Kolding). Regionen består af 45 topmotiverede medarbejdere.

Vores erhvervscenter i Kolding er beliggende ved havnen tæt på banegård og universitetsmiljøet og består af 11 passionerede og kompetente medarbejdere, huset deles med vores privatafdeling, hvorfor vi er 22 i huset til daglig. Vi har et godt fællesskab, højt til loftet og fleksible rammer.

Om jobbet

Du bliver rådgiver for en mindre kundeportefølje, som du i samarbejde med dine kolleger i afdelingen, skal udbygge med nye erhvervskunder ved at opsøge og tiltrække virksomheder fra regionens markedsområde (Middelfart, Fredericia, Vejle, Haderslev, Vejen og Kolding kommune).

Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, giver du vores kunder kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger. 

Vi forventer, at du

 • har en relevant teoretisk baggrund og erfaring med rådgivning af erhvervskunder
 • er kreditmæssig stærk
 • dyrker godt købmandskab - finder løsninger, der skaber værdi for både kunden og for banken
 • er udadvendt, har et godt netværk og er god til at bygge relationer samt deltage i netværksarbejde
 • er selvkørende og initiativrig samtidig med, at du er en holdspiller 
 • har godt humør og gå-på-mod

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

 • Troværdighed
 • Nærvær
 • Købmandskab og
 • Fremsyn.

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og tæt på vores kunder, og vores pejlemærke er en forretningsmæssig vækststrategi.

Ansøgning

Du kan få yderligere information om jobbet ved at kontakte Erhvervscenterdirektør Stefan Borg Boesen på tlf. 24 44 39 46 eller Regionsdirektør Morten Skov på tlf. 21 37 04 41. 

Samtaler holdes løbende.

Tip en venDetaljer

Kunderådgiver Middelfart

Middelfart, Fynske Bank A/SPubliceret 29. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så skal du læse nærmere om stillingen som kunderådgiver.

Middelfart afdeling er beliggende centralt i byen og består af 10 passionerede og kompetente medarbejdere. Vi har et godt fællesskab, højt til loftet og fleksible rammer. Afdelingen har et tæt samarbejde med Erhvervscenteret i Kolding.

Om jobbet
Du får ansvaret for en mindre kundeportefølje med plads at opsøge nye kunder. Du skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger i øjenhøjde. Vi vækster i Middelfart by og omegn, hvor du derfor vil komme til at spille en vigtig del af vores videre rejse.  

Om dig
Du har en finansiel uddannelse og er måske begyndt din rejse indenfor pengeinstitutbranchen indenfor de seneste par år, og ønsker at fortsætte din udvikling.
Du skal brænde for nye kunder og for den gode kundeoplevelse og trives i et miljø med fokus på at udvikle afdelingen og opnå fælles mål. 
Vi lægger vægt på at du:
•    dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
•    er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
•    er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
•    er udadvendt og har en god energi og godt humør

Kort om Fynske Bank
Vi er lokalt baseret på Fyn, i Trekantområdet og i Østjylland med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 
•    Troværdighed
•    Nærvær
•    Købmandskab og
•    Fremsyn
Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Ansøgning
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte afdelingsdirektør Søren Th. Hansen på mobil 27 12 89 25.
Søg jobbet snarest. Samtaler holdes løbende.

Tip en venDetaljer

Intern revisionschef til Fynske Bank

Fynske Bank A/S Publiceret 19. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Fynske Bank søger ny revisionschef til intern revision. Intern revisions primære opgave er at hjælpe bestyrelsen og direktionen med at beskytte bankens aktiver og omdømme. Rollen og funktionen er uafhængig og objektiv med reference til bestyrelsen. Vi søger en erfaren revisor, som har en systematisk tilgang til arbejdet og som kan bidrage til forbedring af Fynske Banks interne processer på risikostyring, kontrol- og governanceområdet. 

Du får en bred berøringsflade med hele organisationen og der er fokus på revision af det interne kontrolsystem - herunder revision af forretningsgange, processer, kontroller mm. Opgaverne er således mange- og forskelligartede og omfatter særligt operationel revision af det interne kontrolsystem på alle væsentlige og risikofyldte områder i banken.

Du skal udarbejde grundlaget for erklæringer, revidere og afrapportere eksponeringer, solvensopgørelse mm. Desuden deltager du i revisionsudvalgs- og bestyrelsesmøder, hvor der rapporteres om revisionens resultat. Der stilles generelt store krav til den finansielle sektor, hvilket betyder at revisionschefen skal være på forkant med sektorens udvikling for at kunne agere som sparringspartner for bestyrelse og direktion. 

Din arbejdsdag vil være varieret, og som intern revisionschef er det vigtigt, at du har gode sociale kompetencer, og at du er god til at kommunikere på skrift og i tale, uanset om det er med bestyrelsen, direktion eller andre interessenter. Samtidig skal du kunne stå ved dine holdninger samt turde udfordre organisationen og formå at se tingene i det rette perspektiv. 

Du skal have en revisorbaggrund og skal ved ansættelsen have deltaget i revisionsarbejde i mindst 3 år indenfor de seneste 5 år. Det vil være en klar fordel, hvis du har deltaget i at revidere institutter i den finansielle sektor. Stillingen kræver fit&proper godkendelse af Finanstilsynet.

Du arbejder ud fra hovedkontoret i Svendborg, hvor hovedvægten af arbejdstiden foregår. Hjemmearbejde er en mulighed. Din reference er direkte til bankens bestyrelse.

 

Din profil:

 • Du er uddannet cand.merc.aud. og har nogle års erfaring som revisor
 • Du evner at bevare roen, overblikket og har en robust personlighed
 • Du er nysgerrig, har gode analytiske evner og interesserer dig for udviklingen i den finansielle sektor
 • Du er struktureret og grundig og formår at arbejde meget selvstændigt
 • Du har gode samarbejdsevner og evner at se tingene i perspektiv
 • Du er en god kommunikator

Jobbets succeskriterier:

 • Sikre at den interne revision gennemføres effektivt og korrekt i henhold til revisionens årsplan
 • Rapportering til direktion og bestyrelse
 • Selvstændig planlægning, udførsel, dokumentation og rapportering
 • Være opdateret på ny lovgivning og praksis
 • Aktiv deltagelse i relevante erfa-grupper og kurser
 • Løbende dialog med relevante afdelinger 

Kort om Fynske Bank
Vi er lokalt baseret på Fyn, i Trekantområdet og i Østjylland med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 

 • Troværdighed
 • Nærvær
 • Købmandskab og
 • Fremsyn.

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Som medarbejder er du omfattet af en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, god pensionsordning og ekstra ferietillæg.

Ansøgning
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte formand for revisionsudvalget Jeppe Gorm Frederiksen på tlf. 30 24 18 79 eller HR- og marketingdirektør Joan Keck Mortensen på tlf. 25 42 42 55.

Søg jobbet snarest. Samtaler holdes løbende og stillingen besættes, når den rigtige kandidat er fundet.

Tip en venDetaljer

Kunderådgiver Børkop

Børkop Afdeling, Fynske Bank A/SPubliceret 3. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Børkop afdelingen er beliggende Søndergade 14, 7080 Børkop og bygger på en lang historik i byen. Afdelingen oplever kundetilgang og derfor søger vi en dygtig rådgiver, der vil være med på holdet bestående af 6 dygtige og kompetente kolleger.

Om jobbet 

Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje og plads til at opsøge nye kunder. Du skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer I gode behovsorienterede løsninger.

Om dig
Du har en finansiel uddannelse og du har som minimum nogle års erfaring som kunderådgiver med stærke kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering.

Vi lægger vægt på, at du:

 • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
 • er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
 • er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
 • er udadvendt og har en god energi og godt humør

 

Kort om Fynske Bank 

Vi er lokalt baseret på Fyn, i Trekantområdet og i Aarhus med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning.

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

 • Troværdighed
 • Nærvær
 • Købmandskab og 
 • Fremsyn

 

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Ansøgning
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte filialchef Morten Lyng på direkte tlf. 76 63 76 66 eller mobil 23 11 72 01, eller HR-direktør Joan Keck Mortensen på mobil 25 42 42 55.

Der afholdes løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.