Studiepraktikant i Marketing

Aller Leisure Publiceret 5. februar 2024
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Praktikant søges til Aller Leisure Marketing

Interesserer du dig for verdens vidunderlige hjørner, og vil du samtidig gerne prøve kræfter med hele marketingpaletten, herunder tekstforfatning, billede- og videoredigering, katalogproduktion og opdatering af hjemmeside? 

Så skal du måske i studiepraktik hos os.

Hvem er Aller Leisure?

Aller Leisure A/S er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden, der hvert år giver vores tusindvis af gæster unikke og uforglemmelige oplevelser. 

Vores rejsebureauer omfatter Gislev Rejser, Nilles Rejser, Kulturrejser Europa, Stjernegaard Rejser, Nyhavn Rejser, Let’s do Cruise, Gaia Travel og Aller Travel.

Hvem er Aller Leisure Marketing?

Aller Leisure Marketing består i dag af et dynamisk TEAM på 20 fantastiske medarbejdere, som er specialister inden for SEM, SEO, SoMe, tekstforfatning, grafiske opgaver, Marketing automation og Webdesign.

Vi arbejder sammen om at løse en bred vifte af opgaver for de forskellige selskaber.

Praktikforløb hos Aller Leisure Marketing 

Praktikperioden vil være januar - marts eller august - oktober (endelig opstartsdato aftales individuelt).

Som praktikant vil du blive en del af den daglige drift på lige fod med afdelingens medarbejdere. Det er vigtigt for os at involvere vores praktikanter så meget som muligt, for at sikre både dig og bureauet får mest muligt ud af forløbet. 

Du bliver en del af en dynamisk koncern, i en branche, som er i konstant forandring og bevægelse. Det er sjovt at gå på arbejde - og vi eksperimenterer hele tiden med nye tiltag for at lære og udvikle os undervejs.

Praktikopgaver

Opgaverne spænder vidt, og du kommer både til at arbejde kreativt, kommercielt og praktisk. 

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Introduktion til vores arbejde, projekter og Marketing planen
 • Opdatering og optimering af hjemmesider 
 • Korte tekster, fx hotelbeskrivelser, nyhedsbreve og SoMe opslag
 • Opsætning af nyhedsbreve i Agillic
 • Introduktion til arbejdet med SoMe, herunder organisk og paid
 • Billede- og videoredigering
 • Deltage i marketingmøder og status/planlæg-ningsmøder for de forskellige selskaber
 • Være med i relevante projekter, workshops, brainstorms, osv.
 • Diverse ad hoc-opgaver

Vi lover, at du vil blive rigtig godt imod, og vi er sikre på, at vi vil kunne give dig en række spændende opgaver, der vil give dig en masse nyttig viden med i bagagen.

Hvem er du?

Du læser Markedsføringsøkonom, International Handel og Markedsføring o. lign. til daglig. Som person er du nysgerrig på at lære nyt, og god til at skabe et 360 graders overblik over de mangeartede opgaver der arbejdes med. Du har et højt energiniveau, godt humør, gode samarbejdsevner og interesserer dig for marketing.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem. 

Tip en venDetaljer

Regnskabsmedarbejder (Barselsvikariat)

Økonomi, Aller LeisurePubliceret 24. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

I Aller Leisure har nogen barslet med andet end økonomi…
En af vores regnskabsmedarbejdere har nemlig en kuffert i lastrummet, som vi siger i rejsebranchen, når der er småbørn på vej. Derfor leder vi med lys og lygte efter en dygtig regnskabsmedarbejder, der har lyst til at indgå i vores økonomiteam, mens andre leger flyvemaskinelegen og skifter bleer derhjemme. Barselsvikariatet er tidsbegrænset til 12 måneder, og vi vil meget gerne have dig på plads på kontoret lige ved siden af Østerport Station den 1/3 2024 (eller efter aftale).

Vi leder efter dig, der har gåpåmod, er skarp til økonomi og elsker at give dig i kast med opgaver, som bl.a. indebærer:

 • Håndtering af indgående fakturaer og sikre godkendelse af dem i Rillion
 • Daglig kommunikation med interne samarbejdspartnere og leverandører
 • Betaling og bogføring af fakturaer
 • Opfølgning og problemløsning af udfordringer inden for kreditorområdet
 • Håndtering af fælles mail 
 • Oprettelse og vedligeholdelse af kreditor stamdata 
 • Diverse afstemninger, bl.a. Eurocard, leverandørafstemninger m.fl.
 • zExpense
 • Månedsafslutning
 • Ad-hoc opgaver

Jobbet i hovedtræk
Som regnskabsmedarbejder i Aller Leisure bliver du en del af én samlet økonomiafdeling, der tæller ca. ti medarbejdere fordelt på tre teams:

Kreditor-, debitor- og controllerteam. 

Økonomiafdelingen har til huse i en pensioneret stationsbygning lige ved siden af Østerport Station på Østerbro i København, og vi deler de skønne, lyse kontorer - og den fremragende kantineordning - med flere af rejsebureauerne i koncernen. Afdelingen fungerer som et Shared Service Center for koncernens rejseselskaber, og du vil med reference til regnskabschefen indtage en dynamisk rolle i kreditorteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage kreditorbogholderiet i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer. 

Din profil, baggrund og erfaring
Du har erfaring inden for økonomi og regnskab og har flair for IT. 

Din arbejdsstil er selvstændig, og du er nysgerrig på vores forretning, der jo i sagens natur også bliver din forretning. Som menneske forstår og værdsætter du værdien af et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kommunikation med dine kolleger, vores rejsebureauer og leverandører er afgørende for din og vores succes.

Din tilgang til opgaverne er struktureret og velovervejet, og du skal via din talforståelse på kort tid være i stand til at skabe dig et godt overblik. Samtidig er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis med detaljen og kvaliteten i dit arbejde. 

Som person foretrækker du dialog og sparring med organisationen og bidrager til, at der er god energi og fremdrift i opgaverne. Du formår at navigere på forskellige IT-platforme, eksempelvis Navision og Rillion, og kan kommunikere på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Hvem er Aller Leisure? 
Aller Leisure A/S er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden, der hvert år giver vores tusindvis af gæster unikke og uforglemmelige oplevelser. Vores rejsebureauer omfatter Nyhavn Rejser, Zen Luxury Travels, Stjernegaard Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Gaia Travel, Let’s do og Aller Travel. Læs mere her: www.allerleisure.com
Koncernen er ejet af Aller A/S, som bl.a. også er moderselskab for Aller Media, som er en af Nordens største bladkoncerner. 

Vil du med på rejsen?
Så kan vi tilbyde et barselsvikariat i en spændende branche, hvor du vil blive en del af en professionel virksomhed med en uformel omgangstone. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på kvalitetsbevidsthed samt faglig og personlig udvikling. 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og personalegoder.

Ansøg
Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi gennemgår og afholder derfor samtaler løbende. Send din ansøgning og CV til os via linket nedenfor.  

Tip en venDetaljer

Social Media Specialist

Marketing, Aller LeisurePubliceret 19. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du styr på den digitale kunderejse, er du ekspert i Facebooks annonceadministrator, og kan du lave kampagner, der engagerer og skaber salg? Så er det måske dig, vi søger til at fortsætte udviklingen af Aller Leisures tilstedeværelse på sociale medier. 

Vi søger en skarp og engageret SoMe Specialist, der kan planlægge, implementere og optimere betalt annoncering på tværs af vores sociale medier. Du vil blive en del af Aller Leisure Marketing, der er gruppens fælles marketingfunktion bestående af et dynamisk team på over 20 fantastiske medarbejdere, som er specialister inden for SEM, SEO, SoMe, tekstforfatning, grafiske opgaver, marketing automation og webdesign. 

Hvem er Aller Leisure?

Aller Leisure A/S er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden, der hvert år giver vores tusindvis af gæster unikke og uforglemmelige oplevelser. Vores rejsebureauer omfatter Nyhavn Rejser, Stjernegaard Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Aller Travel, Gaia Travel og Let´s do. Læs mere her: www.allerleisure.com 

Om jobbet som SoMe Specialist

Som Social Media Specialist i Aller Leisure er du overordnet ansvarlig for, at vi udnytter det fulde potentiale på vores sociale medier. Du bliver både kanalansvarlig for en række rejsebrands og ansvarlig for at rådgive, opsætte, optimere, og evaluere annoncer og kampagnespor for disse rejsebureauer.

For at få succes i stillingen, er det vigtigt at du er idérig og besidder bred viden om sociale medier, og har teknisk erfaring med at opsætte og eksekvere kampagner på sociale medier. Desuden er egenskaber som struktureret, selvkørende og målrettet centrale for jobbet. Det forventes samtidig, at du kan arbejde strategisk med planlægningen af indhold, og du forstår at bevare den røde tråd i vores online kommunikation. Du vil arbejde tæt sammen med rejsebureauernes Brand Managers, samt vores eksterne digitale bureau, omkring betalt annoncering og content planer. 

I stillingen bliver dine hovedopgaver og ansvarsområder:

 • Oprettelse, optimering og evaluering af betalt annoncering på sociale platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn for en del af Aller Leisures rejsebureauer
 • Det vil også være din opgave løbende at justere strategien og retningen, når du vurderer, at det er relevant for den enkelte konto
 • Produktion af billed- og videomateriale samt redigering heraf
 • Skabe omtale, henvendelser, leads og køb på de sociale medieplatforme
 • Medansvarlig for udvikling og strategi for rejsebureauerne på SoMe
 • Budgetansvarlig for bureauernes månedsbudgetter på SoMe
 • Rapportere og følge op på KPI’er på baggrund af tracking i Google Analytics, Facebook annonceadministrator og andre sociale medie-værktøjer
 • Vidensdeling til månedsmøder

Hvem er du?

Du har en relevant teoretisk og/eller praktisk baggrund inden for SoMe marketing og kommunikation, samt 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Du er resultatorienteret, målrettet, og kan eksekvere selvstændigt i en travl hverdag. Du ved hvad der skal til, for at generere trafik mellem vores digitale platforme, og vigtigst, hvordan trafikken konverteres. Du er flydende i kommunikation på dansk, og svensk og/eller norsk er et plus, og du brænder for optimering af kampagner. Du har en naturlig interesse for de nyeste trends på sociale medier, og du forstår at bruge dem i kommerciel sammenhæng. Du er selvstændig og en god team-player. 

Jobbet er et fast fuldtidsjob med tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning og dit CV til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet, så søg allerede i dag.

Ønsker du at vide mere om jobbet, skal du kontakte Rakel Gudmundsdottir, Online Marketing Manager Aller Leisure på e-mail: rakel.gudmundsdottir@allerleisure.com eller på mobil 53 65 12 80. 

Tip en venDetaljer

Financial Controller

Økonomi, Aller LeisurePubliceret 4. december 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Aller Leisure er en rejsekoncern i vækst. De ti selskaber, der er samlet under Aller Leisure-paraplyen, sender lige nu gæster afsted på drømmerejser i et tempo, så vi har vanskeligt med at følge med. Derfor søger vi til nyoprettet stilling en engageret Finance Controller med god forretningsforståelse, højt humør og personlige ambitioner om at levere verdens bedste service, både til forretningsforbindelser og kollegaer.

Økonomiafdelingen fungerer som et Shared Service Center for koncernens rejsebureauer og eventselskab. Du vil indgå i en dynamisk rolle i controllerteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage finance- og businesscontroller ansvaret i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer. Controllerteamet refererer til vores CFO.

Vores økonomiafdeling består af et engageret medarbejderteam på cirka 15 personer, der alle arbejder tæt sammen på tværs af daglige opgaver og fagområder. Vores dagligdag er præget af højt tempo og spændende faglige udfordringer, og du skal være bevidst om og trives med, at ad hoc-opgaver er en naturlig del af vores branche og hverdag. Du vil derfor have behov for at være god til at holde struktur i dine arbejdsopgaver. Vi er beviste om, at vores passion for vores fag, kvalitet og høje standarder er en væsentlig årsag til vores succes, og vi gør derfor vores yderste for altid at have fokus på høj kvalitet i vores arbejde. 

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Månedslukningsproces, herunder ansvar for controlling og månedsrapportering af egne bureauer
 • Løbende businesscontrolling af egne bureauer
 • Løbende koncernintern rapportering
 • Deltage i årlig budgetlægning og løbende estimater
 • Deltage aktivt i at processer løbende optimeres og udføres korrekt på tværs af bureauerne
 • Årsafslutningsprocessen og udarbejdelse af materiale til revisorer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Du brænder for at få kendskab til og forbedre processerne omkring business controlling, men da du er Finance Controller, er debit/kredit din basisviden, og du forstår værdien af altid valide data. Du kan se udviklingsmuligheder i at få lov at være Finance Controller med arbejdsopgaver, som refererer til flere områder både i økonomiafdelingen og direkte til forretningen i bureauerne.

Du behøver ikke at have erfaring med alle arbejdsområderne, men vi forventer, at du har en videregående uddannelse og minimum et par års erfaring fra en tilsvarende stilling eller fra et revisionsfirma.

Det vil være nødvendigt for dig at have god IT-forståelse generelt, og det er et krav, at du tidligere har arbejdet med ERP systemer, gerne Microsoft Dynamics Navision, samt at Excel er et naturligt arbejdsredskab for dig. Hvis du er rutineret bruger af Power BI, vil det være en fordel. Du skal have gode kommunikationsevner på dansk og engelsk. 

Økonomiafdelingen har til huse i en pensioneret stationsbygning lige ved siden af Østerport Station i København, og vi deler de skønne, lyse kontorer med flere af rejsebureauerne i koncernen. Men vi servicerer også de bureauer, som har kontorer andre steder i Danmark, og vi vil gerne være nærværende i hele forretningen, så derfor må du forvente rejseaktivitet til vores øvrige kontorer. 

Hvem er Aller Leisure? 
Aller Leisure A/S er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden, der hvert år giver vores tusindvis af gæster unikke og uforglemmelige oplevelser. Vores rejsebureauer omfatter Nyhavn Rejser, Stjernegaard Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Gaia Travel, Let’s do og Aller Travel. Aller Leisure ejer også eventbureauet Alive. Læs mere her: www.allerleisure.com
Koncernen er ejet af Aller A/S, som bl.a. også er moderselskab for Aller Media, der er en af Nordens største bladkoncerner. 

Vil du med på rejsen?
Så kan vi tilbyde et job i en spændende branche, hvor du vil blive en del af en professionel virksomhed med en uformel omgangstone. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på kvalitetsbevidsthed samt faglig og personlig udvikling. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning/sundhedsforsikring og personalegoder.

Ansøg
Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi gennemgår og afholder derfor samtaler løbende. 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.