PTA Tekniker

Tasso A/S, Vald. Birn A/S

PTA TEKNIKER

Tasso A/S i Odense søger en PTA Tekniker til en spændende og nyoprettet stilling.

STILLINGEN & ARBEJDSOPGAVER

Tasso A/S arbejder dedikeret for "proces excellence", og dine opgaver vil være mangeartede med høj fokus på proceskvalitet og -udvikling, high performance og sikkerhedskultur.

Med reference til Produktions- og PTA-chefen bliver du en vigtig del i vores erfarne PTA og Ingeniørteam, og du bliver bl.a. ansvarlig for støberiets instruktionsudarbejdelse, og træningen af vores støberimedarbejdere. 

Hertil kommer opgaver som:

  • Implementering af "standard work" og "best practice" informationsopsamling, træning og auditering på tværs af alle 3 skift
  • Medvirke i analysen og efterfølgende korrektioner af interne og eksterne reklamationer 
  • Six Sigma og Lean mhp. at sikre forankring og fastholdelse af tiltag
  • Daglig opfølgning på processernes performance
  • Sætte udvalgte opgaver i system og standardisere. F.eks disponering af skrot, samt bestilling af andre forbrugsvarer 
  • Implementering af Tasso A/S ledelsesprincipper og værdier

Vi vægter, at du selvstændigt driver og tager ansvar for igangsatte aktiviteter. Du har en struktureret arbejdsform, der sikrer overblik og kvalitet i en travl og spændende hverdag med udviklingsarbejde, driftskontroller, formidling, rapportering og samarbejde med gode kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du er uddannet produktionsteknolog eller lignende, med minimum 5 års erfaring fra en produktionsvirksomhed der opererer med kvalitet på et højt niveau. 

Vi ser således, at du kommer med en kvalitetskarriere i bagagen, og at du besidder en dyb proces- og kvalitetsforståelse. 

Hertil kommer, at:

  • Du brænder for i samarbejde med dine kolleger at medvirke til, at virksomheden performer optimalt.
  • Du har erfaring med kommunikation, samarbejde med eksterne interessenter, f.eks. auditorer, kunder, myndigheder etc. 
  • Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau, og du er god til at sætte dig ind i teknik, systemer og IT. Desuden er det vigtigt, at du er serviceminded og god til at samarbejde, da du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt.
  • Du er selvledende, løsningsorienteret og har et nysgerrigt og skarpt øje for detaljen, ligesom du i udpræget grad er afslutteren, der sikrer, at opgaverne følges til dørs.

VIRKSOMHEDEN

Tasso A/S er en del af BIRN Group, og er en international fokuseret virksomhed beliggende i hjertet af Odense. Virksomheden er en af Europas førende producenter af strengstøbt støbejern.

Tasso A/S blev grundlagt i Odense i 1856 og producerede oprindeligt brændeovne og radiatorer. Med mere end 160 år på bagen kræver de markeder vi er i interaktion med innovation samt høj attention på kontinuerlige proces- og kvalitetsoptimeringer.

Virksomheden eksporterer 90 % af produkterne, og Tasso A/S er derfor en stærk international partner, der skaber værdi i mange industrier. Kunderne findes bl.a. i vindmølleindustrien, den hydrauliske industri, glasindustrien og meget andet. Med en årlig støbekapacitet på 18.000 tons er Tasso A/S derfor en af de betydelige producenter af strengstøbte støbejernsprodukter i Europa, og der samarbejdes med grossister over hele Europa samt på oversøiske markeder.

Tasso A/S's kvalitets-, miljø- og energiledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 50001. Virksomheden prioriterer bæredygtig fremstilling og adfærd. 

TASSO A/S TILBYDER

En udviklende og indflydelsesrig stilling i en virksomhed i vækst, hvor der sættes pris på samarbejde med mennesker med fokus på nye idéer og perspektiver. Samtidig arbejder vi struktureret og vedholdende i forhold til stabile processer med høj produktivitet. 

Vi arbejder målrettet med sikkerhed, teamudvikling og LEAN i vores tilgang til procesoptimering, og vores specialister er højtuddannede inden for deres respektive områder. Derfor vil der for den rette kandidat være god mulighed for selv at præge og udvikle stillingen. 

Din gage forhandles individuelt på et niveau der matcher dine kvalifikationer. 

Hertil er der en attraktiv PFA pensionsordning med tilhørende sundhedsforsikring for dig og din familie. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages af BIRN Gruppens Koncern HR. Ønsker du yderligere information om Tasso A/S henvises til www.tasso-bar.com

Har du spørgsmål til stillingen, eller BIRN Gruppen, bedes du kontakte Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret8. maj 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMorten Madsenmm@birn.dk+45 30 16 01 15

Arbejdsstedets adresseFrederiksgade 37, 5000 Odense C, DanmarkÅbn i Google Maps