Erfaren erhvervsrådgiver til Trekantområdet

Kolding, Fynske Bank A/S

Fynske Bank er inde i en særdeles positiv udvikling. Nye kunder finder vej til banken og derfor søger vi en dygtig og erfaren erhvervsrådgiver til vores erhvervscenter beliggende i Kolding. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Vores erhvervscenter i Kolding er en del af Region Kolding, som består af 4 filialer (Middelfart, Fredericia, Børkop og Kolding). Regionen består af 45 topmotiverede medarbejdere.

Vores erhvervscenter i Kolding er beliggende ved havnen tæt på banegård og universitetsmiljøet og består af 11 passionerede og kompetente medarbejdere, huset deles med vores privatafdeling, hvorfor vi er 22 i huset til daglig. Vi har et godt fællesskab, højt til loftet og fleksible rammer.

Om jobbet

Du bliver rådgiver for en mindre kundeportefølje, som du i samarbejde med dine kolleger i afdelingen, skal udbygge med nye erhvervskunder ved at opsøge og tiltrække virksomheder fra regionens markedsområde (Middelfart, Fredericia, Vejle, Haderslev, Vejen og Kolding kommune).

Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, giver du vores kunder kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger. 

Vi forventer, at du

  • har en relevant teoretisk baggrund og erfaring med rådgivning af erhvervskunder
  • er kreditmæssig stærk
  • dyrker godt købmandskab - finder løsninger, der skaber værdi for både kunden og for banken
  • er udadvendt, har et godt netværk og er god til at bygge relationer samt deltage i netværksarbejde
  • er selvkørende og initiativrig samtidig med, at du er en holdspiller 
  • har godt humør og gå-på-mod

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab og
  • Fremsyn.

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil. Vi sætter en ære i at være tilgængelige og tæt på vores kunder, og vores pejlemærke er en forretningsmæssig vækststrategi.

Ansøgning

Du kan få yderligere information om jobbet ved at kontakte Erhvervscenterdirektør Stefan Borg Boesen på tlf. 24 44 39 46 eller Regionsdirektør Morten Skov på tlf. 21 37 04 41. 

Samtaler holdes løbende.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret15. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktStefan Borg Boesen24443946

Arbejdsstedets adresseTrindholmsgade, 6000 Kolding, DanmarkÅbn i Google Maps