printshare

Technical Lead Engineering

KILDE A/S Automation, lemo-recruitment ApSPubliceret 27. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For KILDE A/S Automation i Skive søges en erfaren Technical Lead Engineering

Kan du se dig selv i en helt central Technical Team Lead position indenfor salg, projektering, udvikling, test og aflevering af højt avanceret maskin- og procesteknologi til førende industrikunder i ind- og udland, så giver dette job dig en enestående mulighed for faglig og personlig udvikling. 

KILDE A/S Automation er en visionær og fremtidsorienteret virksomhed, og er kendetegnet ved et internationalt format med ’best practice’ i fokus. 

Der beskæftiges ca. 100 medarbejdere, heraf omkring 50 i produktionen. Medarbejderne "lever" et stærkt værdisæt, baseret på innovation, cirkulær økonomi og klimaaftryk, og har en ambition om at være den bedste arbejdsplads med frie og trygge rammer, understøttet af et højt kompetenceniveau og en stærk holdånd, og naturligvis med plads til frihed under ansvar.

Til positionen som den nye Technical Lead må du gerne have en teknisk baggrund som maskiningeniør, produktionsteknolog, maskinmester eller lignende. Engineeringafdelingen tegnes af højtspecialiserede medarbejdere, der for hvert projekt arbejder i teams, som du ad hoc vil skulle indgå aktivt i.

Herunder vil du som Technical Lead blive involveret på tværs af virksomhedens afdelinger, hvor du i samspillet mellem projekternes interessenter vil få en afgørende rolle.

Dette betyder følgende i praksis:

  • Du er med fra idé, til konkretisering, visualisering og kalkulering i salgsfasen
  • Du leder teams i udviklingsfasen i tæt samarbejde med det givne projekts projektleder
  • Du deltager i test og afleveringsfasen i de projekter, du har medvirket til at udvikle

Dette forudsætter, at:

  • Du er systematisk anlagt og har et fagligt, højt niveau med erfaring i konstruktion af specialmaskiner og ledelse af udviklingsteams
  • Du har gode kommunikationsevner og sprogkundskaber i skrift og tale (dansk og engelsk)
  • Du holder dig opdateret på den teknologiske udvikling i branchen

Fristet?

Er du nysgerrig på denne spændende mulighed, så tag kontakt til Morten Madsen fra lemo-recruitment ApS på tlf. +45 2176 0776 eller mail mm@lemo-recruitment.dk for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk, at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholdes samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Tip en venAndre stillinger