CoWelder Robot Tekniker

Service - AabybroPubliceret 3. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

CoWelder Robot Tekniker

Motiveres du af at bidrage til opbygning af nyt servicekoncept? Kan du tage ejerskab? Synes du også at robotter og automatisering er fascinerende og vil du bidrage til at Migatronics kunder får en best-in-class service oplevelse?

Hos Migatronic sælger, udvikler og fremstiller vi både svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med spændende vækstplaner. Som vores nye medarbejder vil du derfor få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som CoWelder Robot Tekniker får du et afvekslende job, hvor omdrejningspunktet er vores CoWelder robot service koncept. Du vil få en stor berøringsflade med bl.a. kolleger i Product Management, Robotteknikere i R&D samt vores europæiske datterselskaber. Kontakt og samarbejde med eksterne kunder og partnere er ligeledes en naturlig del af jobbet.

Servicekoncept, Support og fejludbedring

Vores CoWelder Robot Teknikers primære ansvarsområde er remote robot support, hvilket er en kritisk del af nyt globalt CoWelder service koncept. Dette indebærer remote support og fejlfinding samt onsite udbedring af fejl, når det er nødvendigt. Du får mulighed for at sætte præg på jobrollen, idet dette er første af sin slags i Migatronic.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Ad-hoc og planlagt remote support.
  • Onsite fejludbedring og support ved behov.
  • Digital remote robot fejlfinding og remote support på tværs af landegrænser.
  • Support til andre typer af automationsløsninger.
  • Koordinering af teknikere, service partnere og underleverandører.

Ansvarlig, nysgerrig, vedholdende

Den ideelle kandidat har erfaring med robot/software fejlfinding, remote kundesupport og robotprogrammering (UR), dette kombineret med en uddannelse som Automationsteknolog, Civilingeniør eller tilsvarende. Viden om PLC, forskellige automationsløsninger samt flere års erfaring fra et lignende job er en fordel.

Som person er du interesseret i robotteknologi og automationsløsninger samt nysgerrig på ny teknologi og udvikling. Når du står overfor en opgave, tager du ansvar og helmer ikke før end opgaven er løst, og kundens robotløsning igen fungere og kører.

Da dit arbejde delvist indebærer kontakt med udenlandske kunder, er det vigtigt, at du taler og forstår engelsk. Behersker du andre sprog - f.eks. tysk - vil det også være en fordel.

Størstedelen af dit arbejde vil foregå fra Aabybro alternativt Fjerritslev, men der også må påregnes rejsedage til kunder i både Danmark og udlandet (Europa).

Serviceorganisationen

Migatronic er på en vækstrejse, hvor service spiller en central rolle. Serviceafdelingen er i dag en selvstændig performance unit, som beskæftiger sig med opdatering og udvikling af serviceportefølje, direkte og indirekte salg af services, samt levering af service i form af ad-hoc og faste aftaler på virksomhedens tre hovedsegmenter (core business, standard automatisering og customized automatisering). Hertil beskæftiger Serviceafdelingen sig også med svejseoptimering.

Du bliver del af en serviceorganisation med 23 kolleger og flere er på vej.

Lyder jobbet som noget for dig?

Er du vores nye Robot Servicetekniker? så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager, Niels Pedersen på 2019 5361 eller via mail nkp@migatronic.dk.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.

Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat.

Følg linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, men vii venter gerne på den rette kandidat

 

 

Tip en venAndre stillinger