Ungerådgivere til headspace Halsnæs

headspace Halsnæs, headspace

Ungerådgivere til headspace Halsnæs

 

Er du en af vores nye ungerådgivere i headspace Halsnæs?

Vi søger to initiativrige, engagerede og selvstændige ungerådgivere til headspace Halsnæs

 

Som ungerådgiver fungerer du i en alsidig funktion. Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og børn og unge i Halsnæs Kommune, og sikre, at alle i lokalområdet kender til os? Har du lyst til at afholde ungesamtaler, oplæg, workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du se dig selv i et mindre team, der arbejder tæt sammen med frivillige og fremskudte kommunale medarbejdere om at løfte opgaverne? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende organisation, hvor du hver dag gør en forskel for børn og unge.

 

Nogen at tale med

headspace er et initiativ under Det Sociale Netværk. Vi tilbyder gratis og anonym rådgivning til børn og unge i alderen 12-25 år, som har brug for nogen at tale med. I headspace er intet problem for stort eller småt, og vi møder de unge på deres præmisser. Frivillige rådgivere fungerer som en central del af vores rådgivning.

 

Du skaber kendskab i lokalmiljøet og fokus på mental sundhed 

De primære arbejdsopgaver vil bestå af samtaler og gruppeforløb samt afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace i hele Halsnæs Kommune, skabe synlighed og arrangere events i samarbejde med lokale aktører i kommunen. I headspace får du mulighed for at arbejde i en organisation med højt til loftet, og vi forventer derfor, at du er selvstændig og struktureret i dit arbejde. Du vil ligeledes indgå i den daglige drift af centeret, hvor du også arbejder tæt sammen med frivillige og fremskudte kommunale medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel. 

 

Du bliver en del af en organisation, der vægter faglig sparring, supervision og undervisning højt. Sådan sikrer vi, at du fortsat udvikler dig og bedst kan hjælpe de unge. Et godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi ønsker en sjov, uformel hverdag med minimalt bureaukrati, og hvor de unge altid kommer i første række. Hjælpsomhed og faglig sparring står øverst på listen, så vi altid kan give børn og unge den hjælp, de har brug for.

 

headspace Halsnæs er under etablering, så du vil få mulighed for at sætte dit aftryk på opbygningen af headspace Halsnæs i samarbejde med centerchefen.

 

Din profil  

  • Du har formodentlig en uddannelse inden for det pædagogiske, sociale eller sundhedsfaglige område.
  • Du har erfaring med målgruppen børn og unge og gerne med rådgivning.
  • Du har erfaring med eller interesse for at arbejde med frivillige og finder det motiverende at være med til at skabe rammerne om et hyggeligt, trygt og fagligt velfunderet fællesskab. 
  • Din arbejdsplads er headspace Halsnæs i det centrale Frederiksværk, men du skal have mulighed for at komme rundt i hele kommunen, når der skal holdes oplæg på skolerne mv., så et kørekort og bil er en fordel. 

Som person er du udadvendt, initiativrig, imødekommende og nærværende. Din hverdag vil være fleksibel og omskiftelig, og du er i høj grad selv med til at planlægge din hverdag og arbejdsopgaver. Du går til jobbet med en lyst og vilje til at være opsøgende i dit arbejde.

 

Vi tilbyder 

  • Et sjældent og spændende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for børn og unge og samtidig være med til at præge headspace som fremtidens ungerådgivning.
  • Mulighed for at starte i et nyt headspace-center og gøre en forskel i Halsnæs Kommune.
  • Undervisning, sparring og supervision med en bred vifte af fagpersoner.
  • Mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø, hvor frivillige og ansatte samarbejder om at fremme børn og unges mentale sundhed. 

Interesseret? 

Der er tale om to stillinger med tiltrædelse snarest muligt. Stillingerne er på hhv. 37 timer om ugen og 30 timer om ugen. 

Hvis vi har fanget din interesse, så send os din ansøgning og cv senest torsdag den 8. august 2024 kl. 12.00.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte centerchef Tine Broomé tb@headspace.dk eller på 25972462 den 17.07 kl. 10.00 - 12.00 og den 02.08. kl. 11.00 - 13.00 

 

Samtalerne forventes afholdt medio august i headspace Helsingør. 

 

Du kan læse mere om headspace på vores hjemmeside www.headspace.dk 

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret4. juli 2024

Ansøgningsfrist8. august 2024

Arbejdsstedets adresseVognmandsgade 12, 3300 Frederiksværk, DanmarkÅbn i Google Maps