Brandrådgiver

KT Erhvervsbyg A/S, lemo-recruitment ApS

BRANDRÅDGIVER

STILLINGEN

KT Erhvervsbyg A/S i Give har meget travlt med spændende nye byggeprojekter, og der ligger mange flere i pipelinen.

For yderligere at styrke organisationen, søges der nu en certificeret og erfaren BK2/BK3 eller BK4 brandrådgiver med ansvar for brandrådgivningsprocessen fra A-Z. 

Stillingen er nyoprettet og du vil blive en del af et dedikeret team, der arbejder med brandrådgivning. Teamet består for nuværende af tre personer, hvoraf de to er certificerede brandrådgivere. Stillingen giver på sigt mulighed for at indtræde som fagleder. 

Fra KT Erhvervsbygs domicil i Give får du således mulighed for at bidrage med din erfaring gennem hele brandrådgivningsprocessen, fra den indledende designfase til projektering og den afsluttende godkendelse. 

Herunder får du en vigtig opgave i at vejlede og supportere dine kollegaer med brandrådgivning, så projekterne til enhver tid følger den gældende lovgivning og standarder inden for det brandtekniske område. KT Erhvervsbygs egen tegnestue og ingeniørafdeling beskæftiger over 30 personer, og den faglige sparing vægtes højt. 

Dine opgaver vil primært være, men ikke prioriteret eller begrænset hertil, at:

 • Agere brandrådgiver og udarbejde eller kontrollere dokumentation iht. BR 18
 • Udarbejde brandstrategirapporter, funktionsbeskrivelser, brandplaner, kontrolplaner og evt. brandteknisk begrundet vurdering og dimensionering indenfor erhvervsbyggeri, herunder sikre optimal koordinering mellem interne og eksterne samarbejdspartnere, f.eks. arkitekter, ingeniører og myndigheder
 • Udforme og videreudvikle brandtekniske paradigmer for design, projektering og udførelse. 
 • Udarbejde mindre fravigelser jf. BR18 
 • Forestå drifts-, kontrol og vedligeholdelsesplaner
 • Sikre løbende kontakt til kollegaer og myndigheder
 • Udarbejde brandteknisk dokumentation i forbindelse med sager der behandles efter de tekniske forskrifter, jf. beredskabsloven. 

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, og det forventes, at du har en baggrund som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, og meget gerne suppleret med en master i brandsikkerhed. Dette er dog ikke et krav. 

Derudover ses det gerne, at du:

 • Har indgående kendskab til relevant lovgivning og standarder inden for det brandtekniske område
 • Interesseret følger med i udviklingen inden for dit felt og nyder at bringe dine byggetekniske kompetencer i spil på nye projekter
 • Er ansvars- og kvalitetsbevidst
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Har en udpræget ordens- og systemsans og er skarp på selv de mindste detaljer
 • Formår at bevare overblikket i en til tider travl hverdag

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

I din tilgang til jobbet er du samarbejdsorienteret, systematisk, analyserende og robust, og kollegialt anlægger du en udadvendt, empatisk og nysgerrig attitude. Du evner at tage selvstændige og velfunderede beslutninger inden for dit felt, samtidig med at du sætter en ære i konstant at udvikle dig selv inden for dit område.

Du begår dig ubesværet på alle niveauer i organisationen, idét dit personlige motto er, at teamets performance skabes bedst i samarbejdets ånd.

KT ERHVERVSBYG A/S TILBYDER

En rigtig spændende og nyoprettet position i en visionær byggevirksomhed med et unikt fremtidigt potentiale, hvor du gives særdeles gode muligheder for at præge stillingens indhold.

Du tilbydes hertil gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et job, hvor to dage sjældent er ens.

Organisationen er kendetegnet ved en uformel omgangsform og en flad struktur med korte beslutningsveje. Det gode og sikre arbejdsmiljø er i højsædet, og de kollegiale relationer værdsættes. Det er en prioritet at mindske tid brugt på intern registrering så der er mest mulig tid til det faglige. Der bliver af samme årsag ikke ført timeregnskab på sagsniveau og ej heller sat mål i form af diverse KPI’er. 

Du vil selv få ansvaret for at planlægge din dag og prioritere mellem opgaver med hjælp fra din nærmeste leder. 

Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt på et niveau, som matcher kravene til dine kvalifikationer og din erfaring.

VIRKSOMHEDEN

KT Erhvervsbyg A/S i Give er grundlagt i 2011. Virksomheden er en af de helt store spillere inden for sit felt, og har specialiseret sig i erhvervsbyggerier i totalentreprise. KT Erhvervsbyg A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere.

Virksomhedens strategi er helt enkel, og hviler på en gennemprøvet og ensartet struktur i byggeledelsen, samt en enkel og jordnær tilgang til kunden. KT Erhvervsbyg A/S tror således på det helt tætte samarbejde gennem hele byggeprocessen, hvilket i sidste ende sikrer det bedste resultat, og naturligvis en tilfreds kunde. Du kan læse mere om KT Erhvervsbyg A/S på www.kterhvervsbyg.dk.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringsprocessen håndteres af lemo-recruitment ApS.

Er du blevet nysgerrig på denne meget spændende mulighed, og ser du et muligt match imellem dine personlige jobønsker og stillingens krav, så kontakt os og lad os starte dialogen.

Henvendelser vedrørende stillingen eller KT ERHVERVSBYG A/S, rettes til lemo-recruitment ApS, Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776 eller mail mm@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da diversitet i organisationen vægtes højt, opfordres alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret1. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMorten Madsenmm@lemo-recruitment.dk+45 2176 0776

Arbejdsstedets adresseRyttervangen 18, 7323 Give, DanmarkÅbn i Google Maps