Team Lead Receiving

Operations DK, 2care4 ApSPubliceret 3. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du se dig selv som "spillende træner" for et stærkt team i vores varemodtagelse? Har du erfaring med implementering af LEAN i et produktionsmiljø eller på et lager? Har du lyst til at skabe forandring igennem ledelse af dygtige medarbejdere og samtidig være med til at bevare en stabil daglig drift i varemodtagelsen? Så søger vi en Team Lead til vores varemodtagelse, kontrol af varer og klargøring til produktion. 

2care4 Group er en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin og generisk medicin. Vi beskæftiger i dag ca. 380 medarbejdere fordelt i Europa. 

Vi modager medicin fra hele Europa, hvilket kræver et godt overblik og fleksibilitet i håndtering af forskellige landes standarder. Du bliver selv en del af driften og skal foruden at have det store overblik, være en aktiv medspiller i teamet. Du kommer til at være med i lederteamet for Lager og Produktion og skal derfor have lysten til et at agere både operationelt og taktisk, med ansvar for processerne inden for dit område.  

 

Velkommen til 2care4 

Som Team Lead vil du have ansvaret for varemodtagelse og kvalitetskontrol i et GXP område. Du vil arbejde med et team bestående af 24 medarbejdere, hvor du selv vil være aktiv del af processerne og udviklingen af teamet.

Stillingen er nyoprettet med reference til Head of Operations, og du vil have god mulighed for at udvikle rollen. Du kan forvente forskellige berøringsflader bredt i organisationen, og du bliver en del af lederteamet for Lager og Produktion bestående af 2 andre team leads samt teknisk vedligehold.  

Dine primære ansvarsområder bliver: 

 • Ledelse af ca. 24 medarbejdere
 • Koordinere og sikre optimal arbejdsfordeling
 • Fortsætte arbejdet omkring implementering af LEAN 
 • Udvikling af arbejdsgange og processer 
 • Vedligeholde og levere kapacitetsdata til brug i S&OP processen
 • Sikre kvalitet, leveringssikkerhed og produktivitet

For at blive en succes i jobbet har du ambitioner og tør udfordre eksisterende arbejdsgange og processer, samt forstår vigtigheden af et stærkt samarbejde med stakeholders i en forandringsproces. 

 

Lidt mere om dig

Der er flere indgange til denne stilling, måske har du en mellemlang videregående uddannelse, eller du har efteruddannet dig inden for området. Det er vigtigt, at du har interesse og forståelse for sammenhængene i en værdikæde. Vi vil lægge vægt på erfaring med ledelse. Kendskab til GXP inden for lægemiddel håndtering, vil være en fordel. 

Væsentligt er det, at du: 

 • trives i at arbejde selvstændig og har en synlig engagerende lederstil
 • er stærk på kommunikation og involvering
 • forstår at skabe et godt arbejdsmiljø og at sikre et godt samarbejde både på lageret og på tværs af funktionsområder
 • motiveres af at skabe forandring og støtte organisationen undervejs
 • er imødekommende, struktureret og ansvarsbevidst
 • kan begå dig på engelsk i skrift og tale

Stillingen giver mulighed for et stort ansvar med plads til personlig udvikling. Du vil ligeledes få et tæt samarbejde på tværs af flere funktionelle områder, hvor det er vigtigt at kunne navigere, udfordre og engagere de rette kompetencer.

Fokus på de høje dokumentationskrav, samt at sikre god trivsel og et godt arbejdsmiljø, er også krav du skal kunne leve op til. Hos 2care4 er der en uformel omgangstone, hvor der er respekt for den enkelte. 

2care4 er en virksomhed præget af stor dedikation og handlekraft. Viljen til at lykkes sammen præger hverdagen. Vi har fokus på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder, og der vil være mulighed for at udvikle sig selv personligt i dette job. Vi har ambitiøse planer for fremtiden, og vi vil gerne have dig med på holdet. 

Du søger elektronisk ved at klikke på linket. Du bedes vedhæfte din ansøgning samt CV. Ansættelsessamtaler afholdes medio august og ansættelse vil ske når den rette kandidat er fundet. Startdato vil være snarest muligt. 

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Director of HR, Helle Vind Sørensen på mail: hev@2care4.dk.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.