QC Engineer

dsm-firmenich, POULSEN

QC Engineer til globalt førende bioscience-virksomhed

dsm-firmenich, Esbjerg 

Udviklingsparat Quality Control Engineer med passion for sundhed, ernæring og bæredygtighed.

Har du lyst til at udfordre og udvikle dig selv i en af verdens førende og mest innovative bioscience-virksomheder? Vil du være med til at sikre den tårnhøje kvalitet, der kendetegner både innovation og produktion i en global virksomhed med stolte traditioner, et stærkt formål og høje ambitioner? Har du erfaring med udvikling og optimering af analyser og metoder? Så er du måske den QC Engineer, vi søger til DSM-Firmenich i Esbjerg.

Som QC Engineer på dsm-firmenichs fabrik i Esbjerg, som er verdens første og største industrielle producent af HMO’er, bliver du en del af QC-teamet hos en af verdens førende udviklere og leverandører af ingredienser til ernærings-, sundheds- og skønhedsindustrien. Sammen med laboratoriet og i tæt samarbejde med andre teams og afdelinger er du og teamet ansvarlig for alle kontroller af både råvarer, fremstilling og færdige produkter. 

Mulighed for udfordringer og udvikling

Dine opgaver, og gerne erfaring, omfatter bl.a. praktiske analyser, fejlfinding, audits, kalibrering, laboratoriearbejde samt udvikling, implementering og optimering af analyser og metoder. Du får en central rolle og mulighed for indflydelse på det lokale QC-team, som er præget af en professionel atmosfære og en yderst uformel omgangstone. Du vil både blive udfordret og støttet i at udvikle og forbedre dig.

Omstillings- og udviklingsparat

Den ideelle kandidat har erfaring med et eller flere af områderne laboratoriearbejde, kvalitetsarbejde, multivariabel dataanalyse og mikrobiologiske analyser. Af hensyn til den daglige kommunikation taler du dansk, og du bor gerne inden for en times transport fra fabrikken i Esbjerg. Du er både omstillings- og udviklingparat og trives i et ambitiøst og uformelt miljø. Her bliver du omgivet af dygtige og dedikerede kolleger, som omfatter andre QC Engineers, laboranter, trainees og ingeniørstuderende. 

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om dsm-firmenich

dsm-firmenich er en hollandsk-ejet ingredienskoncern, der siden grundlæggelsen i 1902 har udviklet sig til en verdensomspændende organisation med mere end 30.000 ansatte og en årlig omsætning på 10 mia. euro. Virksomheden leverer ingredienser til bl.a. fødevarer, dyrefoder samt parfume- og skønhedsprodukter. Alt sammen med fokus på en minimal belastning af jordens ressourcer, miljø og klima. Innovation er hjertet i dsm-firmenich, og virksomhedens erklærede formål er at føre fremskridt ud i livet.

Tip en venAndre stillinger