Økonomiassistent

Odense, Nic. Christiansen Gruppen

Bliv del af en velkonsolideret koncern i autobranchen, hvor din stærke talforståelse og dit skarpe blik for detaljen bliver bragt i spil. 

ØKONOMIASSISTENT I EN TVÆRGÅENDE ØKONOMIFUNKTION 

Som vores nye økonomiassistent bliver du en del af vores regnskabsfunktion i Group Finance, der bl.a. varetager regnskab for bilforhandlerkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, ERA biler og British MotorGroup. Vi har fem regnskabscentre der ligger i henholdsvis Tilst, Odense, Hillerød, Birkerød og Taastrup. Du bliver en del af teamet i Odense, med otte dygtige kolleger der ser frem til at tage godt imod dig. 

Du vil komme til at indgå i afdelingens daglige drift i samarbejde med resten af teamet, hvor dine spidskompetencer indenfor blandt andet behandling af data kommer i spil. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Bearbejdning af data i Excel og pivot
  • Vognadministration, herunder kontrol af omkostninger, og f.eks. ajourføring af vogntilskud
  • Forefaldende bogholderimæssige opgaver
  • Medvirkende ved måneds- og årsafslutning  
  • Afløse på opgaver indenfor finans-, debitor- og kreditorbogholderi 

 

STRUKTURERET TEAMPLAYER

Det er et krav, at du har en regnskabsmæssig baggrund fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med finans-, debitor- og kreditorbogholderi. Du har gerne erfaring fra bilbranchen, det er dog ikke et krav. Du har flair for tal, er lidt af en Excel-haj og så har du et udbredt IT mindset. Kendskab til Autovision og Docubizz vil være en fordel, men ikke et krav. 

Du trives i et team, hvor faglig sparring og god dialog vægtes højt og hvor vi, når der er spidsbelastninger, løfter i flok. Du arbejder systematisk og ansvarsbevidst og trives med at have egne faste ansvarsområder og desuden sætter du en ære i, at alle opgaver bliver løst korrekt og til tiden. Du får en stor kontaktflade på tværs af organisationen og det er derfor vigtigt, at godt samarbejde ligger dig på sinde. Da Nic. Christiansen gruppen er en virksomhed i stor udvikling, er det væsentligt, at også du er udviklingsparat og ser glæden i at være med på rejsen. 

Vi tilbyder udfordrende arbejdsopgaver, personlig udvikling, ambitiøse og inspirerende kollegaer samt et godt tilrettelagt onboardingforløb der sikrer, at du kommer godt ind i dine nye opgaver og omgivelser.

 

ET INSPIRERENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN 

Som medarbejder i Group Finance bliver du desuden en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche, hvor vi ud over vores stærke position i Danmark også har kontorer i Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Nordtyskland. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, ambition, sammenhold og passion - dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes og vores vision; "Moving mobility and people".  

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn      

ER DU INTERESSERET? 

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte regnskabschef, Tina Felsinger, på tlf. 40 35 83 85

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret12. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktRegnskabschef Tina Felsinger4035 8385

Arbejdsstedets adresseRolundvej 11, 5260 Odense S, DanmarkÅbn i Google Maps